ЦСКА обяви трансфера на халфа Тиаго в Ал Хазм от

...
ЦСКА обяви трансфера на халфа Тиаго в Ал Хазм от
Коментари Харесай

ЦСКА продаде Тиаго Родригес в Саудитска Арабия за сериозна сума

ЦСКА разгласи прехвърлянето на халфа Тиаго в Ал Хазм от Саудитска Арабия. От клуба не разкриха финансовите параметри по договорка, като съгласно изпълнителния шеф Пламен Марков става дума за " сериозна сума ". " ЦСКА завърши прехвърлянето на халфа Тиаго Родригес и португалецът към този момент публично е футболист на клуба " Ал-Хазм ", който е част от елита в шампионата на Саудитска Арабия. 29-годишният полузащитник от няколко дни е при новия си тим, където мина сполучливо медицински прегледи и уточняваше елементи по персоналния си договор.

" ЦСКА желае да изрази своята признателност към професионализма и лоялността на Тиаго към армейския клуб. Не е загадка, че през последните две години към него имаше засилен интерес от задгранични клубове. В името на високите ни цели за трофей и пробив в евротурнирите, от предишното лято насам управлението отхвърли 3 доста преференциални финансово предложения. Личните условия за самия футболист пък бяха несравнимо и в пъти по-добри от моментните му хонорари. Въпреки неосъществените прехвърляния, Тиаго прояви схващане, запазвайки своята мотивация и себераздаване с алената фланелка до края. В значително мачове с чест носи и капитанската лента, а приносът му за сполучливия ни сезон е неоспорим. Дойде време обаче да се спазят джентълментските обещания и мъжка дума посред ни. Финансовите параметри по прехвърлянето са конфиденциални, само че става въпрос за сериозна сума, отговаряща на класата на потвърден футболист като Тиаго ", показа изпълнителния шеф Пламен Марков.

Португалецът дебаркира на Армията през лятото на 2017-та година след договорка с Порто. За 4 сезона у нас малко не му доближи да усъвършенства върха за легионера с най-вече публични срещи в клубната история. Той записа във всички съревнования общо 154 мача и по този индикатор го изпреварва единствено сенегалецът Ибрахима Гай със 161 дуела. Тиаго прибавя в актива си 34 гола и 40 асистенции, а паметни ще останат попаденията му против Базел в плейофа за Лига Европа, с които ЦСКА се класира след дълга пауза за груповата фаза.

Тиаго, благодарим ти за вълнуващите мигове и паметни голове!

На добър час и шанс! ",написаха от клуба. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР