ЦСКА обяви четвъртия си нов футболист от началото на лятото

...
ЦСКА обяви четвъртия си нов футболист от началото на лятото
Коментари Харесай

ЦСКА заформи убийствено дуо в атака

ЦСКА разгласи четвъртия си нов футболист от началото на лятото – еквадорският национал Майкъл Естрада. Нападателят игра и в четирите мача на Световното състезание в Катар предишния декември.

„ Растем на брой и на качество. Приветстваме с добре пристигнал национала на Еквадор Майкъл Естрада! 27-годишният нападател идва непосредствено от Мексико, с цел да укрепи редиците ни в офанзива. Успех, Майкъл! “, споделиха от ЦСКА във връзка прехвърлянето.

По-рано през днешния ден се появи информация, че той към този момент е направил първата си подготовка с тима в Австрия. Според медиите в Еквадор Естрада ще играе чартърен за един сезон, а по-късно „ алените “ могат да задействат уговорка в контракта му и да го изплатят.

Дебютът на Естрада ще е във вторник срещиу азербайджанския Карабах в другарска среща. Очаква се той да си партнира с Матиас Фаетон на върха на офанзивата за ЦСКА, за който бяха платени 2 милиона евро по-рано през седмицата. Зад тях ще оперира Тобиас Хайнц, а Дюкенс Назон ще бъде продаден.

 Снимка: Официален уебсайт на ЦСКА
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР