ЦСКА обяви, че сменя доставчика на екипировката си. От следващия

...
ЦСКА обяви, че сменя доставчика на екипировката си. От следващия
Коментари Харесай

ЦСКА сменя доставчика си на екипировка

ЦСКА разгласи, че сменя доставчика на оборудването си. От идващия сезон алените ще играят с фланелки на италианската компания " Макрон ", като договорът е за две години.

От " Българска войска " показват, че съглашението планува самостоятелна серия дрехи, създадени особено за тима.

" Именно персоналният метод на италианския тръст към ЦСКА убеди управлението на клуба да се довери на един от най-силните и разпознаваеми спортни марки в Европа. Контрактът с " Макрон " също по този начин ще разреши на нашия клуб да предложи на последователите си цялата гама екипировка, с която ще разполагат и футболистите и треньорското управление ", споделят алените в уеб страницата си.

В последните години ЦСКА употребява " Адидас ", само че този сезон от клуба потърсиха смяна поради недоволството на ентусиасти, обвързвано с огромните усложнения при поръчките на публични фланелки и спортни дрехи на клуба.

ЦСКА акцентира, че от " Макрон " подсигуряват задоволителна наличност на всички размери и артикули в клубния онлайн магазин от лятото. От клуба прибавят, че скоро ще показват оборудването за идващия сезон.

" За нас е същинско наслаждение да бъдем сътрудници с подобен клуб като ЦСКА, който се причислява към нашето семейство. Чакаме с неспокойствие опцията да изразим богатата история на най-успешния български клуб посредством новите екипи с тяхната уникалност и с внимание към детайла. Вярваме, че оборудването през новия сезон ще допадне и на почитателите и те ще носят с горделивост новите фланелки на ЦСКА ", споделя изпълнителният шеф на " Макрон " Джанлука Паванело.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР