ЦСКА няма да се обедини с ЦСКА 1948. Това разкри

...
ЦСКА няма да се обедини с ЦСКА 1948. Това разкри
Коментари Харесай

Иван Велчев-Кюстендилеца: Обединение на ЦСКА с 1948 няма да има! Безсмислен отбор! Чакаме ги за мач на Армията!

ЦСКА няма да се сплоти с ЦСКА 1948. Това разкри водачът на Сектор " Г " Иван Велчев след днешната среща на почитатели с Гриша Ганчев. Вчера ултрасите се видяха и с Цветомир Найденов.

" Вчера ни беше казано от господин Найденов, че ще преспи и ще мисли върху нашето предложение. Даде ни го през медиите решението. Видях отговора му в " Блиц ".

Обединение изобщо не е коментирано. То не е допустимо по никакъв мотив. Нашата концепция е да се закрие тима с числата , който за нас е израстък. И той да бъде поканен при нас като спонсор или акционер. Това е въпрос на сделки сред Ганчев и Найденов. От днешните изяви на господин Найденов излиза наяве, че това е невероятно. Отчитаме срещата като неточност.

Ганчев реагира напълно умерено. Срещата беше с неговото познание. Дори той ни подтикваше да я създадем. Не може да се вършим, че няма тим с името ЦСКА в Първа лига.
 Снимка 481000
Източник:

Не съм очаквал нещо по-различно от Найденов. Този тим не се дирижира непосредствено от него, а по-отгоре. И да е имал предпочитание да направи нещо с нас, може сутринта да е получил позвъняване и да му е неразрешено. Този тим е основан единствено, с цел да мъти водата на ЦСКА.

Ганчев е подготвен на всичко, с цел да се сплоти " алената " общественост. Вече всичко е изгубено. Ще се надигнем против тях, в случай че може още в първия кръг на шампионата. Не ми е прелестно, че ще играем с тим, който носи нашето име. Репортажи вършат, в Сърбия излизат публикации, цяла Европа се вълнува.
 Снимка 481001
Източник:

Приключваме всевъзможен тип връзка с тях. Посрещаме ги на " Българска войска ". Отказваме да им домакинстваме на " Васил Левски ". Още в този момент се разбрахме с господин Ганчев, че ги желаеме на " Армията ". Приемаме ги по този начин, както Левски одобри Левски (Кюстендил) преди години. Този тим няма да има по-различно значение за футбола ни от това на Царско село и Септември. Един неправилен тим. Този тим ще изкара, до момента в който Цецо Найденов реши, че към този момент не са му потребни.

Няма да е неприятно господин Борисов да ни одобри и нас, както одобри почитателите на Левски. Също да си кажем болките, и ние имаме потребност от помощ, особено за стадиона ", сподели той.
 Започна среща сред Гриша Ганчев и почитатели на ЦСКА
Започна среща сред Гриша Ганчев и почитатели на ЦСКА

Собственикът на " алените " ще бъде осведомен с вчерашния диалог с Цветомир Найденов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР