ЦСКА няма да се мести на Националния стадион. На този

...
ЦСКА няма да се мести на Националния стадион. На този
Коментари Харесай

ЦСКА остава на Армията

ЦСКА няма да се мести на Националния стадион. На този стадий Саша Илич и компания не престават да одобряват противниците си на " Българска войска ". Очакваше се семейството на Локо Сф (0:0) да е последното на стадиона в Борисовата градина, само че преместването на " Васил Левски " било отсрочено.
ЦСКА ще играе на " Армията " против пловдивските Ботев и Локо на старта на пролетния дял от efbet Лига. Не е изключено " алените " да одобряват още Спартак Вн и Лудогорец. В момента се обмисля точно срещата с първенците да е последната на тази сцена, като се провежда огромен празник. Очаква се до края на годината от ЦСКА да дадат повече информация за новия стадион. По време на градежа му " армейците " ще играят на прилежащия ст. " Васил Левски ".
Бразилецът Жеферсон Телеш стана третият чужденец с най-вече мачове за ЦСКА след Ибрахима Гай и Тиаго Родригес. Защитникът навъртя 150 срещи с екипа на столичани. За достижението си играчът получи специфична тениска с №150. Това стана след мача с Локо Сф.
" Чест и привилегия е да запиша 150-ия си мач с тази фланелка и да стана третият чужденец с най-вече мачове за този страховит клуб. Благодаря ти, ЦСКА, продължаваме напред ", разгласи Телеш.
До края на есенния дял " алените " имат гостувания на Черно море в събота и на Берое на 19-и. След това ЦСКА има два мача за купата - на 26-и с Гигант в Съединение и на 1 декември против по-добрия от Крумовград или Септември Сф.
В тези мачове може да пази аварийният вратар Димитър Евтимов. Титулярът Густаво Бусато ще получи отмора. Бразилецът има 15 срещи в шампионата досега, като в 9 от тях не е позволил гол. 29-годишният Евтимов игра против Септември (1:0) и Пирин (2:1).
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР