ЦСКА няма да може да разчита на Николай Бодуров и

...
ЦСКА няма да може да разчита на Николай Бодуров и
Коментари Харесай

ЦСКА без Бодуров и Малинов за 3 мача в евротурнирите

ЦСКА няма да може да разчита на Николай Бодуров и Кристиян Малинов за идващите си 3 мача в евротурнирите. Това оповестяват от УЕФА след питане от страната на " 24 часа ". Решението на международната футболна централа не е публично оповестено към момента, само че " алените " знаят за него от петък (27 юли).

Санкцията е наложена поради багра, в който участваха футболисти на ЦСКА и на латвийския клуб " Рига ", откакто " алените " победиха противника си след осъществяване на дузпи в реванша от първия прелиминарен кръг на Лига Европа.

Съдията Фуркат Атажанов сподели червени картони на Бодуров, Малинов, Володимир Байенко и Богдан Ващук. Администраторът на ЦСКА Димитър Вутов е осъден за 3 мача, а кондиционният треньор на " Рига " Томас Нойберт, е глобен с два.

За основател на мелето се показва Николай Бодуров.

Двамата футболисти на ЦСКА към този момент изтърпяха един мач наказване, което значи, че няма да играят и в реванша против " Адмира Вакер " в Австрия, както и в възможен първи мач от третия прелиминарен кръг.
Скандинавско затруднение за ЦСКА, в случай че в профил " Адмира " "Червените " против "Стярнан " или "Копенхаген " в третия квалификационен кръг на Лига Европа
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР