ЦСКА няма да може да разчита на двама от основните

...
ЦСКА няма да може да разчита на двама от основните
Коментари Харесай

ЦСКА без Бусато и Кареасо за първия мач напролет

ЦСКА няма да може да разчита на двама от главните си футболисти през есенния дял от шампионата за старта на пролетния полусезон.

Става въпрос за най-постоянния в състава Густаво Бусато и Марселино Кареасо. Те получиха петите си жълти картони от началото на акцията в дербито против Лудогорец и ще бъдат осъдени за една среща. Следващият формален дуел на армейците е семейството на Ботев Враца в уикенда на 17-18 февруари. Той ще се организира на Националния стадион „ Васил Левски “, където алените се местят, до момента в който тече реконструкцията на „ Българска войска “.

В ЦСКА се надяват, че на линия за първия пролетен конфликт ще бъдат нидерландците Юрген Матей и Брадли де Нойер, които се възстановят от интервенции и пропуснаха целия есенен дял. Централният бранител е по-напред в лекуването си, само че задачата е и двамата да бъдат на линия за старта на зимната подготовка.

Вчера. Последният попадна в центъра на вниманието след гола за Лудогорец, когато гостуващите футболисти и щаб предизвикаха с насладата си почитателите, каквито имаше и на пистата край терена. Някои от тях пробваха да влязат в разпра с разградчани, а най-активният даже потегли с лопата към празнуващите. Тогава обаче се намеси вратарят на ЦСКА и спря последователя, с което предотврати да се стигне до много неприятни подиуми.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР