ЦСКА не се е отказал от трансфера на считания за

...
ЦСКА не се е отказал от трансфера на считания за
Коментари Харесай

ЦСКА не се отказва от желанието си да привлече един от най-големите футболни таланти у нас

ЦСКА не се е отказал от прехвърлянето на считания за максимален роден гений Димитър Костадинов. Сделката даже е на една ръка разстояние, като най-вероятно ще бъде приключена през идната седмица. Това ще разреши на младия халф да се причисли към лагера на „ алените “ в Австрия, написа „ Мач Телеграф “.

Единствената спънка при договарянията е обвързвана с това какъв % да получи Септември (София) при бъдеща продажба на 21-годишния Костадинов в чужбина. Тимът от столичния квартал „ Красна поляна “ държи на огромен дял от парите, а от ЦСКА пробват да понижат %.

Димитър Костадинов е благосъстоятелност на Септември, само че през предишния сезон игра чартърен в Царско село. Качествата му добре са познати на треньора на „ армейците “ Любослав Пенев, който до преди няколко месеца беше отпред на тима от хотелския комплекс. Именно Пенев упорства за договорката, защото е наясно, че надареният халф може да донесе спомагателна класа на тима, а също така е българин.

Наскоро притежателят на Септември Румен Чандъров призна, че най-вероятно идващият тим на Костадинов ще е точно ЦСКА. Преговорите не престават, само че двете страни доста са сближили позициите си. „ Армейците “ ще би трябвало да платят трансферна сума, която е съвсем спазарена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР