ЦСКА не позволи на Лудогорец да се порадва на голяма

...
ЦСКА не позволи на Лудогорец да се порадва на голяма
Коментари Харесай

ЦСКА смаза "Ботев" на "Армията"

ЦСКА не разреши на " Лудогорец " да се порадва на огромна преднина и съкруши без особени проблеми " Ботев " Пловдив с 4:1 като хазаин на старта на втората фаза на шампионата.

Така разликата на първите две места още веднъж е три точки. " Орлите " ще посрещнат " алените " другата седмица с 69 точки против 66. " Ботев " остава 5-и с 42.

" Жълто-черните " нямаха причини против нападателната игра на ЦСКА. Домакините натиснаха през цялото време и имаха една добра голова обстановка, както и няколко мелета, предизвикващи напрежение. Удар на Бланко в 18-ата минута, както и още един подобен на същия състезател в 25-ата провокираха Чворович да демонстрира добра класа. Пет минути преди края на първото полувреме обаче Тиаго Родригес центгрира от фаул от ляво, а Пламен Димов в опита си да играе първи с топката, я прати в личната си врата - 1:0.

Само пет минути по-късно гостите към този момент бяха унищожени с втория гол на Раул Лое, който засече във вратата центриране от различен свободен удар.

Комичен трети гол напълно очерта успеха на армейците в 52-ата минута. Серкан Юсеин опитва да почисти топката, само че я ритна в тялото на Тиаго, който даже не видя в първия миг по какъв начин се получава парабола и трансферира вратаря Чворович за 3:0.

Гостите направиха някои промени в играта си и след 70-ата минута погледнаха по-смело напред, като епизодични изяви на резервата Дуде Ндонгала сътвориха напрежение. Диого получи топката след меле при центриране на Ндонгала от ляво, само че от 10 метра ритна високо над вратата. Все отново друга резерва- Стивън Петков, понижи в 84-ата минута. Той остана самичък против вратаря на ЦСКА след неточност на Манолев и Дюлгеров и вкара за пловдивчани.

Хеан Бланко вкара 4-я гол за домакините при първия си мач като титуляр, откакто в добавеното време засече пробив и пас на Едвин Джеси.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР