ЦСКА най-после официално обяви привличането на колумбийското крило Марселино Кареасо.

...
ЦСКА най-после официално обяви привличането на колумбийското крило Марселино Кареасо.
Коментари Харесай

ЦСКА най-после направи това, което половин България чакаше!

ЦСКА най-сетне публично разгласи привличането на колумбийското крило Марселино Кареасо. Новината се чакаше от всички последователи на отбора от цялата страна повече от една седмица. По-нетърпеливите почитатели дори твърдяха, че договорката е провалена и всичко е завършило. Истината обаче е друга – Кареасо бе показан в уеб страницата на отбора, написа БЛИЦ.

ЦСКА притегли колумбийския атакуващ футболист Марселино Кареасо. Основната му позиция е дясно крило. Играчът е на 22 години и беше изплатен от тима Онсе Калдас, където той стартира футболната си кариера още от юношеска възраст. За елитния колумбийски отбор Кареасо е записал 138 мача и има 19 гола. Роден в китното градче Картахенa, за Марселино ЦСКА е първият задграничен клуб, в който ще играе.

„ Благодарен съм на Господ за този огромен късмет, който получих. Знам, че съм в огромен клуб и ще дам всичко от себе си за публиката и за треньорите, с цел да продължим победния си ход. ”, показа той при идването си в София.

Вчера Кареасо мина медицински прегледи, а от през днешния ден ще се включи и в подготвителния развой, дружно със своите съотборници. Параметрите по договорката за откупуване сред двата клуба остават конфиденциални.

Пожелаваме на Марселино Кареасо здраве, благополучие, шанс и доста триумфи с алената фланелка!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР