ЦСКА направи равенство – 0:0, при визитата си на Македония

...
ЦСКА направи равенство – 0:0, при визитата си на Македония
Коментари Харесай

Ялов ЦСКА не можа да бие 10 от Македония ГП

ЦСКА направи тъждество – 0:0, при визитата си на Македония Гьорче Петров в първи мач сред двата тима от втория прелиминарен кръг на Лига на конференциите. „ Червените “ играха през цялото второ полувреме с човек повече, откакто Матеус Лемос от домакините беше изпъден с втори жълт картон.

Срещата стартира при извънредно високи температура в столицата на Северна Македония. В деветата минута Станислав Шопов опита да отиграе оптимално ползотворно за тима си, само че загуби топката на два пъти. Тя отиде вляво за Сефер Емини, който шутира мощно с десния крайник - навън. Малко по-късно Шопов опита да изведе зад защитата Морено, само че Личина затвори нападателя на " алените " и Стевковски улови.

В 18-ата минута ЦСКА стигна до първата си по-опасна обстановка. Тибо Вион центрира доста добре от ъглов удар, а Мено Кох се размина да нанесе мощен удар с главата си. В последна сметка топката отиде у Жеферсон, който от няколко метра не съумя да прати топката в северномакедонската врата. В 28-ата пък Тибо Вион плаира наново положително подаване от свободен удар, само че Маурисио Гарсес не отигра добре и топката излезе навън.

Шест преди края нападателят Дюкенс Назон шутира мощно с левия крайник от сериозна отдалеченост, само че неопределено. В 42-ата Адем от " жълто-червените " стреля към българската врата, само че също настрана от вратата, защитавана от Бусато. Преди края на първата част Матеу Лемос от Македония Гьорче Петров беше изпъден, откакто се метна в краката на Енес Махмутович и реферът от Белгия реши да го изгони от терена.



Малко след началото на втората част Брадли Де Нойер даде пас отляво към непокрития Тибо Вион. Той, от своя страна, комбинира с глава с резервата Лазар Туфегджич. Сръбският нападателен футболист не се бави и стреля от придвижване, само че Християн Стевковски направи зрелищна интервенция, с цел да предотврати гол в своята врата.

В 57-ата нападателят на столичани Дюкенс Назон се изложи, откакто получи съвършена топка от ъглов удар, само че отиграването му с глава беше извънредно едва за условията към него. След малко повече от час игра влезлият като запаса Амос Юга опита удар от двайсетина метра с левия крайник, само че прати топката настрана от северномакедонската врата.

Численото преимущество на " алените " им даде териториално преимущество през втората част, само че ЦСКА мъчно успяваше да стигне до кой знае какви рискове пред вратата на Стевковски. В 68-ата минута обаче защитата на ЦСКА насмалко да се провали, откакто " не помни " непокрит Ермедим Адем. Капитанът на домакините стреля мощно с левия си крайник, само че не откри очертанията на родната врата за благополучие на ЦСКА.

Осем преди края Туфегджич стреля с глава от дребен ъгъл след топка, подадена от Турицов, само че още веднъж неопределено. В 87-ата Калоян Кръстев стреля с глава след центриране от Асен Дончев, само че прати топката над напречната греда на домакините. В добавеното време на срещата Кръстев опитва шут от воле, само че нацели Радослав Живков, който опита да приключи с пета, само че несполучливо.

Снимки: LAP.bg
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР