ЦСКА надигра с 2:0 ЦСКА 1948 в армейското дерби от

...
ЦСКА надигра с 2:0 ЦСКА 1948 в армейското дерби от
Коментари Харесай

Назон порази ЦСКА 1948

ЦСКА надигра с 2:0 ЦСКА 1948 в " армейското " дерби от деветия кръг на efbet Лига. На " Българска войска " таранът от Хаити Дюкенс Назон (74 и 81) обезпечи успеха на домакините, които надиграха съперника през всичките 95 мин. Гостите от Бистрица не сътвориха нито едно чисто състояние пред Густаво Бусато, а в защита позволиха дежурните самостоятелни неточности и още веднъж се препънаха в ЦСКА.
Те започнаха с Радослав Кирилов, Бирсент Карагарен и Педриньо, само че след промяната на първите двама набезите и заплахите пред вратата на " алените " завършиха, с цел да дойдат триумфалните минути на Назон.
Тобиас Хайнц (24) насочи превъзходен фалцов изстрел с десния крайник в далечния ъгъл, само че вратарят Даниел Наумов мазета с плонж. Голмайсторът на предишния сезон Ивайло Чочев (40) шутира от 22 м по земя, само че право в ръцете на Густаво Бусато. Назон изведе Хайнц (55) очи в очи с Наумов, само че вратарят отново излезе победител.
В последните 20 минути Рапнуи опитва да върне към Наумов, само че Хайнц пресече подаването и откри Назон (74), който не сбърка от 4-5 м на празна врата. После хаитянинът размина Емил Виячки, излезе самичък против Наумов и вкара технично около плонжа му.
" Не успяхме да спечелим единоборствата. Нямахме успокоение при контрола на топката. Имаше доста неточности. Искахме да играем висока преса и да направляваме мача. Тази загуба няма да се отрази. Ще се опитаме да вдигнем момчетата. Промяната би трябвало да бъде положителна против Черно море - мощен тим с добър треньор ", разяснява наставникът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов.
" Доволен съм. Вижда се напредък, което е най-важното в моята работа. Фантастично показване на футболистите. Прогресираме във всички аспекти. Трябва да играем по този начин всяка седмица. Няма да е елементарно гостуването ни на Ботев Пд. Те натрупаха самочувствие, само че ние сме ЦСКА. Отиваме там да спечелим трите точки ", закани се Нестор Ел Маестро.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР