ЦСКА надигра с 1:0 Ботошани в първата контрола на червените

...
ЦСКА надигра с 1:0 Ботошани в първата контрола на червените
Коментари Харесай

ЦСКА стартира икономично и с много юноши

ЦСКА надигра с 1:0 Ботошани в първата контрола на " алените " в Австрия. Серони си вкара автогол в шестата минута.  " Червените " излязоха за първи път с новите екипи, а измежду титулярите място намелиха доста момчета от школата на клуба като Жабов, Чорбаджийски, Бучков, Папазов и Дончев. След почивката се появиха още няколко състезатели от ДЮШ.

Българският отбор разигра ефектно още в първите минути посредством Линдсет, който на няколко пъти комбинира с част от своите съотборници с едно допиране, само че в последна сметка не се стигна до удар към румънската врата.

В 6-ата минута ЦСКА - София поведе в резултата. Хайнц центрира от фал и Серони си вкара автогол след недоразумение с вратаря.

След половин час игра Пилс се сблъска със собствен съотборник и се наложи контролата да бъде прекратена за към 4-5 минути, защото бранителят на Ботошани получи удар в главата и след оказана лекарска помощ напусна терена.

В 37-ата минута състезател на румънците засече с глава центриране от корнер, само че прати топката в навън. Пет минути по-късно Хайнц получи опция да се възползва от едва връщане към румънския пазач и да се озове самичък против празната врата, само че избра да не нападна оптимално топката, защото можеше да се получи единоборство.

В заключителните секунди на полувремето Голофка на два пъти излезе самичък против Евтимов, само че и в двете обстановки загуби борбата с вратаря. Нападателят на Ботошани бе изведен с превъзходни подавания от нашия съотечественик Антони Иванов, който от дълги години играе в румънското състезание.

В хода на втората част наставникът на " алените " Саша Илич извърши голям брой промени. Един от играчите, който се появи след почивкта, Шагоян, шутира в 68-ата минута, само че в ръцете на румънския вратар.

В 89-ата минута състезател на Ботошани излезе под ъгъл очи в очи с Орлинов, само че новият вратар на " алените " го затвори добре и избави. Само 120 секунди по-късно Камара остана непокрит на границата на дребни пеналт след центриране от корнер, само че не уцели добре топката с глава и пропусна отлична опция за изравнителен гол.

Така ЦСКА - София потегли с триумф в предсезонните контроли, а след няколко дни на тима му следва инспекция с швейцарския гранд Базел.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР