ЦСКА надигра категорично Левски и победи с 2:0. Това е

...
ЦСКА надигра категорично Левски и победи с 2:0. Това е
Коментари Харесай

Левски свикна да бъде на колене пред ЦСКА

ЦСКА надигра изрично Левски и победи с 2:0. Това е най-малкото, с което се измъкнаха " сините " като цифрово изражение на протичащото се на терена. " Армейците " безусловно смачкаха противника си по всички индикатори. Ако бяха малко по-точни, в случай че ударът на Данило Асприля не беше срещнал гредата, умерено в този момент можеше да пиша за историческа победа за ЦСКА с 4:0 или 5:0... В случая шансът не беше със мощните, а със " сините ". 

В ЦСКА беше пристигнало време за мъже и точно такива се появиха в алено на терена. Стъпиха крепко, сбориха се по мъжки и нокаутираха Левски, който изглеждаше като хилаво боксьорче, дръзнало да се качи на кръга против първенец в тежка категория. Половин България, обагрената в алено, чества справедливо. Взискателната аудитория на ЦСКА получи това, което искаше. А какво да кажем за тази на " сините "? Лудогорец разката Левски с 5:1, а наречената от някои публицисти " парти-публика " се радваше. Сега огромният ти противник те надиграва по всички индикатори, ти отново се радваш... Толкова ниско равнище, толкоз са паднали критериите на почитателите на Левски, че очевидно се радват на всичко, " всеядни " са, по думи на Георги Атанасов. Доволни, че обичаният им клуб просто съществува. И по този начин сезон след сезон. 
 Снимка 660158
Източник:

След края на Вечното дерби, очевидно, с цел да се извинят на публиката, част от футболистите на Николай Костов чак паднаха на колене пред Сектор " Б ". Много благо, но и малко тъпо. Всъщност, припокрива се с цялата " синя " картинка - Левски привикна да бъде на колене пред ЦСКА. Както самият тим, по този начин и последователите. Защото в последните 30 мача, 16 победи са за " армейците ". При едвам 4 за Левски. Това значи, че ЦСКА има 4 пъти повече победи и е цялостен хегемон в мач №1 на България. ЦСКА обезсмисля дербито при ерата " Гриша Ганчев ". Успехите при него към този момент са 10. Става въпрос за турнирни мачове, където е истината. Не за всякакви Купи и купички. Па въпреки и на край, след един гол, пристигнал от рикошет. И още веднъж нищо футболно в " синьо " против ЦСКА. Победи за " алените " против отбора от " Герена " към този момент е толкоз сигурна колкото и, че Ганчев ще разноски обичаното си куче Пухчо по здрач. Тотална надмощие! 

Заради историческата борба, а и поради оня мач на Левски в Разград, в края на предишния сезон, ЦСКА би трябвало да продължава в същия дух всякога, когато против себе си види този противник. Да играе като през днешния ден. Левски беше по този начин сплескан, че не стигна даже до прецизен удар във вратата на любимеца на " армейските " почитатели - Густаво Бусато. Въпреки травмите, макар слабата форма в последно време, футболистите на ЦСКА се преобразиха точно във Вечното дерби и подариха сладка победа на публиката си. Която, дублирам, е взискателна, не " всеядна "... 
 Снимка 660153
Източник:

И по този начин, ЦСКА обърна салдото в този мач за състезание, а към този момент има 3 победи повече. Нещо, което изглеждаше съвсем немислимо при започване на този век. Да, купата продължава да бъде най-важна. Но победа против Левски е нещо, което цялостни " аленото " сърце до краен лимит. Поради доста аргументи. ЦСКА продължава да бие и да тероризира " сините ". Да ги слага на колене. Силната " армейска " чета смачка " сини " футболни " джуджета "... 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР