ЦСКА (Москва) загуби ценни точки в домакинството си на от

...
ЦСКА (Москва) загуби ценни точки в домакинството си на от
Коментари Харесай

Сочи препъна лидера ЦСКА

ЦСКА (Москва) загуби скъпи точки в семейството си на от 15-ия кръг в РПЛ. Мачът приключи 1:1, като за столичани се разписа, а изравни още преди почивката. Отборът на Виктор Гончареко остава водач в класирането, само че единствено на точка пред и три пред.

Двубоят през днешния ден даваше отлична опция на ЦСКА да се откъсне пред преследвачите си, откакто през вчерашния ден тимовете сред второ и пето място направиха равенства. " Армейците " започнаха мощно и още първоначално поведоха с гол на Арнор Сигурдсон. Атаката се разви по десния фланг, а бранител на Сочи мазета неприятно топката и исландецът я заби в мрежата за 1:0.
В средата на полувремето неособено положително центриране на вся ужас в защитата на домакините, а най-добре в обстановката се ориентира Никита Бурмистров, който с компактен шут съумя да изравни.

В 28-ата минута за повторно прати топката във вратата на, само че в хода на офанзивата имаше засада и попадението беше анулирано.

Матч окончен. Победить не смогли, само че остались на первом месте в таблице
— ПФК ЦСКА Москва (@pfc_cska) Гостите набраха самочувствие и след почивката продължиха да контраатакуват рисково. В 59-ата минута беше покрай гола, само че Акинфеев се намеси. Малко по-късно още веднъж той се оказа непокрит в наказателното поле, само че не съумя да засече след прострелното подаване на.

Гончаренко потърси смяна с стартирането на и. Московчани обаче не измислиха нищо забавно в нападателен проект и даже би трябвало да са удовлетворени от равенството, тъй като по-сериозните положения бяха пред тяхната врата.

Премиер Лига 15 кръг, неделя 22 ноември  ЦСКА Москва 1:1краен резулат  ПФК Сочи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР