ЦСКА (Москва) спечели дербито на третия кръг от баскетболната Евролига.

...
ЦСКА (Москва) спечели дербито на третия кръг от баскетболната Евролига.
Коментари Харесай

Клайбърн и ЦСКА повалиха Фенербахче в дербито на третия кръг


ЦСКА (Москва) завоюва дербито на третия кръг от баскетболната Евролига. Действащите първенци нанесоха първо проваляне през сегашния сезон на турския гранд Фенербахче, откакто ги победиха с крайното след продължение като посетител.

What A Game! goes on the road and gets the W!
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague)
Героят за московските “армейци” в този мач беше Уил Клайбърн, който донесе успеха на отбора си с панер и фаул за 77:78 при оставащи 11 секунди от продължението. В последното си нахлуване “фенерите” бяха покрай триумфа, само че стрелбата на Лоренцо Браун не откри задачата и Майк Джеймс взе битката, подсигурила втората победа на ЦСКА през сезона.

So CLUTCH!
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague)
Клайбърн изигра страховит мач и приключи с 26 точки и 6 битки. Майк Джеймс добави 14 точки, 5 битки и 6 асистенции. Бившият състезател на московските “армейци” Нандо Де Коло се регистрира с 21 точки и 6 битки за Фенербахче, Джарел Еди не можеше да пропусне от тройката и завърши с 6/6 от далечно разстояние за 18 точки, а Лоренцо Браун - 16 пункта и 8 асистенции.

Утре от 20:00 ЦСКА (М) приема АЛБА (Берлин), а 45 минути по-късно Фенербахче се изправя против Байерн (М) още веднъж на домакинска територия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР