ЦСКА (Москва) не успя да победи Рубин в двубой от

...
ЦСКА (Москва) не успя да победи Рубин в двубой от
Коментари Харесай

Рубин подложи крак и на ЦСКА М

ЦСКА (Москва) не съумя да победи Рубин в дуел от 29-ия кръг на съветската Премиер лига. Фьодор Чалов откри за отбора на Виктор Гончаренко в 62-ата минута, само че в 87-ата Евгений Марков изравни от дузпа - 1:1. " Армейците " са трети в класирането - на 4 точки зад Локомотив (Москва) и на 2 пред Краснодар, само че имат два мача повече от " биковете ".

ЦСКА преодоля рецесията и записа три следващи победи с голова разлика 10:0 преди семейството на казанци. Гостите, водени от някогашния треньор на ЦСКА Леонид Слуцкий, дойдоха в столица със самочувствие от триумфа над Краснодар в предходния кръг.
Първият късмет за гол се откри пред Иван Обляков, само че топката мина над напречната греда. Малко по-късно Никола Влашич центрира към Арнор Сигурдсон, който стреля с глава в навън. В средата на полувремето мачът се изнерви и реферът Алексей Матюнин подвигна три жълти картона.

В 26-ата минута Фьодор Чалов комбинира с Влашич и хърватинът нанесе мощен удар, само че Юрий Дюпин реагира съответно и мазета в корнер. Малко преди почивката звездата на ЦСКА откри в наказателното поле Сигурдсон, само че Дюпин се оправи и с изстрела на исландеца.
С началото на второто полувреме Гончаренко предприе две смени и в игра се появиха Константин Кучаев и Кристиян Бистрович. Появата на хърватина се оказа добър ход, тъй като точно той асистира за единствения гол. Това стана в 62-ата минута, когато Бистрович подаде на Чалов и таранът пусна топката около Дюпин.

Всичко вървеше добре за " армейците " до 87-ата минута. Тогава Обляков закачи крайници на Хвича Кварацхелия в наказателното поле и след преразглеждане на обстановката с ВАР Матюнин уточни бялата точка. Резервата Евгений Марков не сбърка и донесе точката на Рубин.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 28 кръг, неделя 12 юли  ЦСКА Москва 1:1краен резулат  Рубин
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР