ЦСКА (Москва) не можа еднолично да стъпи на третото място

...
ЦСКА (Москва) не можа еднолично да стъпи на третото място
Коментари Харесай

10 от Локо не се дадоха на ЦСКА

ЦСКА (Москва) не можа еднолично да стъпи на третото място в съветското състезание, откакто направи 1:1 в дербито с Локомотив (Москва). " Армейците " би трябвало повече да съжаляват за резултата, тъй като поведоха в средата на първата част с гол на Антон Заболотний, а Марио Митай от Локомотив получи червен картон в 40-ата минута.

" Железничарите " устояха на натиска на противника след почивката и търпеливо чакаха своя късмет. Той пристигна в 87-ата минута, когато Уилсон Исодор се разписа за крайното 1:1. По този метод Локо събра 29 точки и заема 10-о място в класирането, а ЦСКА е трети с 45, колкото има и Спартак (Москва). 

Вторият Ростов завоюва с 3:1 гостуването си на Урал и не позволи да бъде преместен от второто място. Два гола за тима на Валерий Карпин вкара Николай Комличенко, който към този момент има 10 попадения от началото на сезона. Бившият нападател на Динамо (Москва) се разписа в 19-ата и 48-ата минута, а домакините върнаха интригата в 80-ата посредством Даниел Мишкич. Максим Осипенко от дузпа в 90-ата минута реши всичко в интерес на Ростов. 

Ахмат продължи с положителните си изяви напролет и завоюва с 1:0 вкъщи против Сочи. Отборът от Грозни сътвори повече положения и справедливо стигна до трите точки с гол на Владимир Илин в 86-ата минута. С триумфа Ахмат излезе на 5-о място в класирането, а Сочи заема 9-ата позиция.

След шест следващи шампионати загуби, Нижний Новгород най-сетне реализира победа. Отборът на Сергей Юран надделя с 2:1 Криля Советов и се приближи на 3 точки от самарци. Фернандо Костанза изведе Криля Советов напред в 30-ата минута, само че доста скоро Тимур Сюлейманов изравни от дузпа, а в 73-ата минута Владислав Яковлев донесе успеха на домакините. 

Утре е мачът сред Краснодар и Спартак (Москва). При победа, спартаковци ще изместят ЦСКА (М) от третата позиция. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР