ЦСКА (Москва) изпраща още една разочароваща седмица, в която приключи

...
ЦСКА (Москва) изпраща още една разочароваща седмица, в която приключи
Коментари Харесай

ЦСКА отново се провали

ЦСКА (Москва) изпраща още една разочароваща седмица, в която завърши присъединяване си в Лига Европа със загуба от, а не можа да победи и в шампионата. Двубоят на " ВЕБ Арена " приключи 2:2. Гостите от Екатеринбург играха цяло второ полувреме с човек по-малко, само че стигнаха до точката с късен гол на.

Това беше четвърти следващ мач без победа за " армейците " в РПЛ. Тимът на е трети в класирането, на 4 точки след. Урал пък към този момент има 8 равенства - повече от всички тимове в елита, и заема 12-о място в подреждането.

ЦСКА поведе в 12-ата минута с гол на. Беларуският нападател все по-често получава доверието на сънародника си Гончаренко и демонстрира, че може да се пребори за титулярно място на върха на офанзивата. Той засече центриране на и вкара за 1:0.

Домакините продължиха да нападат. В средата на полувремето и прати топката във вратата на Урал, само че попадението му беше анулирано поради засада. В 31-ата минута Урал изравни. Гола вкара с особен удар, който обаче се оказа неспасяем за.
В началото на второто полувреме ветеранът получи жълт картон за нарушаване против Магнусон, само че остана неудовлетворен от решението на съдията Алексей Сухой и направи жест по негов адрес. Това докара до втори жълт картон за някогашния национал и Урал остана с 10 индивида.

Ситуацията за Урал се усложни още повече в 61-ата минута, когато осъществя дузпа и ЦСКА още веднъж излезе напред. " Армейците " обаче не съумяха да решат мача с трети гол и бяха осъдени. Точен в последните секунди беше Калинин с глава. Малко по-късно червен картон получи и Шкурин.

Премиер Лига 18 кръг, неделя 13 декември  ЦСКА Москва 2:2краен резулат  Урал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР