ЦСКА може да се раздели с Мено Кох. 29-годишният нидерландец

...
ЦСКА може да се раздели с Мено Кох. 29-годишният нидерландец
Коментари Харесай

ЦСКА се разделя с Мено Кох

ЦСКА може да се раздели с Мено Кох. 29-годишният нидерландец не се употребява с доверието на треньорския щаб, написа „ Тема спорт ”.

Той не бе със статут на главен състезател при Саша Илич, а при Нестор Ел Маестро ролята му в състава стана още по-периферна. Високият 195 см защитник е прекомерно муден и това е спънка за играта на “червените ”, които с него на терена би трябвало да работят изтеглени по-назад.

В края на есента наставникът залагаше на двойката Браян Кордоба - Християн Петров. В нея има вероятност, защото колумбиецът е на 24 години, а родният национал единствено на 21. В ротацията влизаше и националът на Люксембург Енес Махмутович, само че не и Кох.

Нидерландецът е потребен при статичните положения както пред личната, по този начин и пред противниковата врата. Само това му качество обаче няма по какъв начин да му донесе титулярно място. Той се появи на терена в 11 от 20-те турнирни срещи на ЦСКА - София. Само в 4 от тях бранителят откри място в стартовата единайсеторка.

Кох е в клуба от началото на 2021 година, а договорът му изтича през лятото. Много евентуално е контрактът му да бъде разтрогнат още през зимата.

През пролетта разполагаем на Ел Маестро ще бъде различен нидерландец - Юрген Матай. 30-годишният централен бранител, който носеше лентата на “армейците ”, не е играл през тази акция поради тежка травма в коляното. Той получи контузията на 25 май при успеха с 1:0 над Локомотив (Пловдив).
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР