ЦСКА може да продаде своя голмайстор Мауридес през зимата, твърди

...
ЦСКА може да продаде своя голмайстор Мауридес през зимата, твърди
Коментари Харесай

ЦСКА ЦСКА продава Мауридес през зимата

 Новият нападател на ЦСКА е по-ефективен от Каранга и Мауридес
ЦСКА може да продаде своя голмайстор Мауридес през зимата, твърди " Меридиан Мач ". Причината е, че бразилецът изпадна в дупка и в последно време играта му е под всякаква рецензия, а дузпата, която би против Берое, може и да е преляла чашата на търпението.

Когато Мауридес пристигна при “червените ”, той небрежно влезе в обувките на голмайстора Фернандо Каранга. Стартът му бе необикновен - 5 гола в първите 4 кръга. В Европа пък бразилецът означи 4 гола за 4 мача. След това обаче Мауридес дръпна ръчната. През септември и октомври той има едвам един гол - от дузпа при лесната победа над Септември (София).

Същевременно с това неговият съперник Али Соу продължава да демонстрира, че има страхотни качества. Гамбиецът се схваща доста по-добре с Кирил Десподов от бразилеца, а това се видя образно и против Витоша (Бистрица) за Купата на България.

В този мач Соу вкара два пъти за триумфа с 3:1, пък въпреки и да влезе на терена в 66-ата минута. Друг бразилец - Евандро, също чака да играе, което е мъчно постижимо при съществуването и на Мауридес, и на Соу.

Мауридес пристигна от Беленензеш. Възможно е той да бъде продаден на клуб от Източна Европа или Близкия Изток.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР