ЦСКА може да привлече централен нападател по време на зимния

...
ЦСКА може да привлече централен нападател по време на зимния
Коментари Харесай

Разкритие: ЦСКА се оглежда за нов нападател

ЦСКА може да притегли централен нападател по време на зимния трансферен прозорец, написа „ Тема Спорт “.

Червените са набелязали няколко футболисти за позицията, които държат под око. Много е евентуално обаче на „ Армията “ първо да изчакат да видят по какъв начин ще се развие възобновяване на Дауда Бамба и Бисмарк Чарлс, които са с контузии.

Котдивоарецът оперира коляното си през ноември и се чака да бъде изцяло подготвен за игра в средата на февруари. Ганаецът пък към момента е с болки от травмата, която получи при гостуването на Гигант Съединение в шампионата за купата на България. И двамата нападатели се готвят настрана от главната група. Саша Илич харесва техните качества, само че желае да е сигурен, че ще може да разчита на тях напролет.

Сърбинът не съумя да отговори изрично на въпрос „ Остава ли Дауда Бамба в ЦСКА напролет? “ на брифинга си в понеделник: „ За да разгадавам на него, би трябвало да е здрав и да се възвърне допустимо най-добре. В този миг най-важното за него е да се възвърне по най-оптималния метод. Ще забележим по кое време ще го използваме “.

Припомняме, че младият експерт пропусна да спомене Бисмарк Чарлс в групата, с която разполага. Той разгласи, че разчита на общо 28 играчи – 26-мата, които сега упражняват на цялостни обороти, както и контузените Дончев и Бамба. Все още не е ясно дали забравянето на ганаеца е било несъзнателно.

В селекционните проекти на ЦСКА е залегнало привличането на най-малко още един нов футболист. До момента единственото зимно попълнение на отбора е норвежецът Тобиас Хайнц. Решение за офанзивата пък би трябвало да бъде взето при започване на февруари, след края на подготвителния лагер в Белек. През есента армейците не разполагаха с константна големина на позицията централен нападател, показва „ Тема спорт “ и разкрива, че ЦСКА ще пътува с други два тима от Първа лига за Турция.

Втората част от зимната подготовка на армейците стартира на 16 януари и ще се организира в курорта Белек. Армейците ще летят за югоизточната ни съседка от Пловдив. Там ще ги чакат Хебър и Берое, които също са възнамерявали кампове в Турция. Трите тима са постигнали сделка да пътуват дружно с чартър. Прибирането им също ще е взаимно. Те си идват в България на 31 януари. Както е известно, треньорът на Хебър Владимир Манчев е в доста положителни връзки с виновните фактори на „ Армията “, като участва и на коледния прием на алените ветерани в края на годината. В Берое като преотстъпен пък играе нападателят Калоян Кръстев, който е благосъстоятелност на ЦСКА.

Армейците за първи път в последните години пътуват за подготовка дружно с различен тим, като до момента използваха постоянни полети на самолетните компании. В Турция отборът е планувал 6 контроли, а у нас ще играе още една – против Пирин.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР