ЦСКА извади късмет и с втория си съперник за третия

...
ЦСКА извади късмет и с втория си съперник за третия
Коментари Харесай

Левски с лесен опонент, ако бие ПАОК! ЦСКА със стар познайник, а Ботев с най-лош късмет

ЦСКА извади шанс и с втория си противник за третия кръг от Лигата на конференциите. " Армейците " ще играят срещу победителя от двойката Сейнт Патрикс Атлетик (Ирландия) / Мура (Словения) в случай че съумеят да отстранят Македония Гьорче Петров.

" Червените " ще бъдат домакини в първата среща, в случай че елимират северномакедонците.

Европоходът на ЦСКА стартира този четвъртък в Скопие, а реваншът е седмица по-късно в София. Мура е остарял познайник на ЦСКА, въпреки и с не доста положителни мемоари за почитателите на 31-кратния отличник на България.

Носителят на Купата на България - Левски, също научи възможния си конкурент за третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите.

Ако съумеят да отстранят гръцкия гранд ПАОК, селекцията на Станимир Стоилов ще се изправи против спечелилия от двойката Вележ Мостар (Босна и Херцеговина) - Хамрун Спартанс (Малта). Освен надалеч по-непретенциозен конкурент, " сините " ще имат опцията и да домакинстват в първия мач.

Първият дуел е на 4 август, а реваншът е седмица по-късно.

Ботев (Пловдив) отново бе с най-лош шанс при жребия в Нион за 3-ия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, спрямо останалите ни евробоци.

" Канарчетата " ще се изправят срещу победителя от двойката Кизилжар Петропавловск (Казахстан) - Осиек (Хърватия), в случай че несъмнено преди този момент победят гранда АПОЕЛ (Никозия).

Тимът на Азрудин Валентич бе подложен в жребия в Нион поради високия коефициент на кипърския гранд, само че изтегли изглежданщия страховито тим на Осиек, който за поредна година бе в челото на шампионата на вицесветовния първенец - Хърватия. Първият мач на " канарчетата " против АПОЕЛ е в сряда на Националния стадион от 20:00 часа, когато се чака към сред 5 и 10 хиляди бултраси да окупират столицата, с цел да поддържат " жълто-черните ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР