ЦСКА изпрати отворено писмо до отговорните институции в България, в

...
ЦСКА изпрати отворено писмо до отговорните институции в България, в
Коментари Харесай

ЦСКА атакува правителството заради стадиона

ЦСКА изпрати отворено писмо до виновните институции в България, в което нападна непосредствено благодетеля на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов и брат му Боян Найденов. Писмото е отправено до министър-председателя на България Кирил Петков, до вицепремиера Асен Василев, до основния прокурор Иван Гешев, до министъра на вътрешните работи Бойко Рашков и до изпълнителния шеф на Национална агенция за приходите Румен Спецов.

Публикуваме отвореното писмо на ЦСКА до виновните институции в България без редакторска интервенция:

До Г-н Кирил Петков,
Министър-председател на Р България

До Г-н Асен Василев,
Заместник министър-председател

До Г-н Иван Гешев,
Главен прокурор на Р България

До Г-н Бойко Рашков,
Министър на вътрешните работи

До Г-н Румен Спецов,
Изпълнителен шеф на Национална агенция за приходите

Уважаеми господа,

ПФК ЦСКА София е съществено угрижен за несъбраните вземания от избраната в публичното пространство " кражбата на века " от страна на братята Цветомир и Боян Найденови. Според многочислени информации в медиите, в качеството си на длъжностни лица на компании от хазартния бизнес, в резултат на техни преднамерени дейности и ръководство, държавният бюджет на Република България е ощетен с над 700 милиона лв..

Огромна изчезнала сума от джоба на данъкоплатците!

Уважаеми господа, вие постоянно в последно време споменавате в Народното събрание и медиите, че раят за крадците е приключил... Прекрасно и похвално, остава обаче усещането и чувството, че за някои лица към момента не е.

Затова си разрешаваме да попитаме: Като какви тези хора са над закона? Доколкото е известно, за сходни прегрешения техният някогашен съучастник Васил Божков е с близо 20 обвинявания.

Позволяваме си и да попитаме, откакто бе неведнъж обявено от разследване, прокуратура и медии, че тези пари - незаконно, необяснимо и ненаказано липсват в бюджета, по какъв начин сходни лица не престават да имат съответните лицензи, с цел да оперират и печелят в по този начин строго регламентираната и следена от страната хазартна активност?

Уважаеми господа, молим, като съзнателни данъкоплатци, да приложите дадената ви от народа власт и по легален метод да се съберат тези необяснимо за какво непостъпили 700 милиона лв., като те бъдат оправдано употребявани за подкрепяне на решаването на енергийната, пандемичната и останалите рецесии, пред които е изправена страната ни сега.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР