ЦСКА излиза за решителен реванш от втория квалификационен кръг на

...
ЦСКА излиза за решителен реванш от втория квалификационен кръг на
Коментари Харесай

ЦСКА гони обрат за историята срещу Сепси

ЦСКА излиза за съдбоносен реванш от втория квалификационен кръг на шампионата Лига на конференциите против Сепси в Сфънту Георге. Мачът е довечера от 20:00 часа, като „ армейците “ имат 2 гола пасив от злополуката в София преди седмица.

Двубоят ще е още един дебют на старши треньора Нестор Ел Маестро, който размени Саша Илич след срещата в Борисовата градина. До момента в никакъв случай български тим в историята не е реализирал класиране след домакинска загуба с два гола в първия мач.

В лагера на ЦСКА обаче имат вяра в своите благоприятни условия.

„ Имахме четири доста интензивни дни и свършихме доста работа. Фокусът ни беше върху този мач. Но сезонът продължава и след на следващия ден, без значение от резултата. Отговорът, който видях в играчите, беше позитивен. Искам тимът да играе друг жанр, в съпоставяне от предходната година и от преди пет години, когато бях тук. Без да ви споделям прекалено много, ще играем по по-активен метод, по метод, който е по-подходящ за клуб като ЦСКА, към който има такива упования “, Ел маестро показа на формалната конференция.

„ Винаги съм удовлетворен от играчите, с които разполагам. Аз съм треньор, който постоянно се приспособява към решенията на клуба. Но това, което видях това лято, беше огромна инвестиция от страна на притежателите. Дойдоха някои фантастични играчи, в този момент би трябвало да ги подредим в вярната идея доста бързо. Това ще бъде ключът към триумфа този сезон “.

„ Всички, които са тук, са подготвени да играят. Амос Юга се труди доста, с цел да се върне назад. Последната информация, която имах е, че ще възобновяване му ще отнеме сред три седмици до към месец. “, добави старши треньорът на ЦСКА.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР