ЦСКА излиза срещу Септември в двубой от 18-ия кръг на

...
ЦСКА излиза срещу Септември в двубой от 18-ия кръг на
Коментари Харесай

ЦСКА посреща Септември насред тишината на Армията

ЦСКА излиза против Септември в дуел от 18-ия кръг на Първа лига, а мачът е в четвъртък (30 ноември) от 17:30 часа. Срещата ще може да наблюдавате в ефира на DIEMA SPORT, GONG PLAY, Gong.bg и честотите на Дарик радио. Двубоят ще е пред празни трибуни след наказване на "червените ".

То бе наложено в резултат на фенските нахлувания по време на борбата с Локомотив Пловдив от 17-ия кръг в елита. И двата състава отнесоха такава глоба за невъздържаното държание на последователите си.

Същевременно положителната вест за „ алените “ е завръщането на Станислав Манолев, който пропусна предходния дуел. Милчо Ангелов бе пратен да тренира с юношите по-рано през седмицата.

На собствен ред, Септември изтръгна точката в предходния кръг против Ботев (1:1) на Националния стадион и в този момент столичният дилетант се надява да има своя момент популярност и на „ Армията “.

Любопитна статистика преди мача е, че е водачът в редиците на септемврийци Борис Галчев е единственият футболист в Първа професионална лига с три гола от три директни свободни удара.

Преди срещата „ армейците “ са втори с 38 точки в класирането, а Септември е десети с 20.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР