ЦСКА излъга с 1:0 Септември в среща от 21-ия кръг

...
ЦСКА излъга с 1:0 Септември в среща от 21-ия кръг
Коментари Харесай

ЦСКА излъга Септември и дръпна с 4 точки на Лудогорец

ЦСКА излъга с 1:0 Септември в среща от 21-ия кръг на Първа лига. Единственото попадение в мача заби Дюкенс Назон, а " алените " дръпнаха с 4 точки на Лудогорец в борбата за купата. Във вторник разградчани гостуват на Левски.

Първото положително състояние за гол пристигна в седмата минута, когато Станислав Шопов центрира от ъглов удар и откри Амос Юга, чито ударът обаче бе избавен от на Шейтанов. Домакините дадоха отговор с ефектна задна ножица на Петков, само че топката излезе в навън.

Шут на Линдсет в 13-ата минута рикошира в Назон и се спря от външната страна на мрежата. Секунди по-късно Петков бе оставен непокрит на три-четири метра пред голлинията и като по знамение не вкара. В 25-ата минута " алените " още веднъж се пропукаха в защита, само че бяха избавени от Густаво Бусато, който не разреши на Димитър Костадинов да го преодолее. В 35-ата минута ЦСКА стигна до нов превъзходен късмет. Юга отклони с глава към Назон, а неговият удар избавен от вратаря.

Така се стигна до 42-ата минута, когато Назон откри резултата. Попадението бе безусловно постоянно, само че дейностите на " алените " бяха нелоялен. Играчите на Септември почистиха топката, с цел да бъде оказана здравна помощ на техен футболист. Впоследствие обаче " алените " не им я върнаха, а непосредствено проведоха гоовата офанзива. В случая би трябвало да се означи, че домакините почистиха топката, макар че футболистът им бе отвън очертанията на терена.

Още на остарялата на втората част Шейтанов излезе неразчетено и имаше шанс, че Гарсес бе бързо затворен и не съумя да пусне топката към собствен съотборник, който да нанесе удар в опразнената врата.

В 77-ата минута, при осъществяване на директен свободен удар на Хайнц, Гарсес откри Морено, който незабавно стреля, само че в горната греда. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР