ЦСКА изживява исторически период – на път е да стартира

...
ЦСКА изживява исторически период – на път е да стартира
Коментари Харесай

Джони Велинов: ЦСКА ще е шампион!

ЦСКА изживява исторически интервал – на път е да започва градежа на нов стадион, тимът от доста години насам е любимец в битката за купата и е водач в класирането 8 кръга преди края на шампионата, а армейците, водени от Саша Илич, записаха рекордните 10 следващи победи при гостувания.

За коментар на всичко това „ Тема спорт “ се обърна към именития вратар на алените Георги Велинов.

Г-н Велинов, в понеделник се състоя конференция, проведена във връзка построяването на новия стадион на ЦСКА. Ясно е, че почитателите са във екстаз и заредени с оптимизъм, само че какво усеща един човек, чиито живот е минал на „ Българска войска “ и който е донесъл толкоз наслада и популярност на хората, свързани с клуба?
–      Много съм благополучен, тъй като ЦСКА като клуб, почитателите, ръководителите и футболистите заслужават съвременно, красиво оборудване. А и аз имам внук, който носи моето име – Георги Велинов. Той ще играе на новия стадион, на който ще продължи да се написа славната история на клуба.

С какво ЦСКА може да надделее над Лудогорец?
– С темперамент, колектив, сърце и с аудитория. Това са съставените елементи, в които превъзхождаме противника. ЦСКА ще надделее с това, че е ЦСКА. С име, ген, шампионско ДНК, харизма…

Пред ЦСКА остават 8 финала – ще съумеят ли армейците да завършат преди всичко, или можем да станем очевидци на поговорката за власите, които се пробвали да преплуват Дунав?
– София не е Видин и власи няма (смее се). ЦСКА ще е първенец!
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР