ЦСКА изигра един перфектен мач и отстрани Локомотив (Пловдив) за

...
ЦСКА изигра един перфектен мач и отстрани Локомотив (Пловдив) за
Коментари Харесай

ЦСКА изкрещя: На фронта сме, готови сме за битка!

ЦСКА изигра един съвършен мач и в профил Локомотив (Пловдив) за Купата на България. " Червените " се постановиха с 2:0 над своя противник и много сe понравиха с играта си, а и с цялостното си държание. Усмивките се върнаха по лицата на последователите. Върнаха се освен усмивките, а и вярата, че този тим има капацитет да се пребори за трофей и тази година.

" Армейците " започнаха много нерешително след паузата и незабавно бяха жигосани с познатата фраза... " с тази игра няма да стане ". Равният с Локо (Сф) разклати леко клуба и напълно обикновено - разочарованието се настани в съзнанието на всеки обичащ тима. В този мач даже може да се каже, че ЦСКА се избави, тъй като " железничарите " направиха много съществени пропуски.
 Локомотив (София) и ЦСКА приключиха 1:1 в efbet Лига
ЦСКА сгреши още на старта, Лудогорец дръпна с 4 точки на върха в класирането

Двата отбора си размениха по едно попадение през първата част

Предстоеше друго столично дерби - със Славия. Там до полувремето " алените " още веднъж не убедиха с играта си, че спънката от предния мач е била инцидентна или плод на някакви странични фактори. Славия съумя да поведе през втората част, само че ЦСКА в този мач сподели темперамент, събра се, активизира се, не се съобщи и в последна сметка обърна развоя на събитията след три гола от корнер. ЦСКА победи, само че още веднъж не убеди с играта си.
 ЦСКА победи Славия с 3:2 в мач от efbet Лига
Зрелище в " Овча купел "! Пет гола, два червени картона, поврат и 3:2 за ЦСКА против Славия

Всички пет гола паднаха през втората част

Дойде и мачът с Ботев (Враца) на " Армията ". В този дуел към този момент " алените " разпростряха много огромна част от капацитета си и направиха някои доста красиви и запаметяващи се неща. Четири безответни гола, положителни комбинации, удари, многообразие...но пък някои се запитаха, а и с право: " мерило ли са врачани "?
 ЦСКА победи Ботев (Враца) с 4:0 в efbet Лига
ЦСКА се разсъни от зимния си сън, " армейците " разпиляха Ботев (Враца)

Гарсес с желан дебют измежду титулярите

Отговорът можеше да бъде даден единствено и тъкмо през днешния ден. " Армейците " го дадоха по допустимо най-категоричния метод, против един от най-стойностните тимове в България. ЦСКА извика мощно в лицето на всички: " Тук сме, на фронта сме и ще дадем всичко от себе си, с цел да реализираме задачите си ". " Червените " дадоха отговор с играта си.

Изключително точно извършен мач. " Армейците " не оставиха своя конкурент да диша. С премерена експанзия, с ясна и точна визия какво се изисква от всеки, със съществено себераздаване и нещата се получиха. Имаше и 2-3 леки неточности, при които се наложи Бусато още веднъж да показва класата си и да развенчае очакванията на гостите.
 Снимка 565457
Източник:

Когато Матей и Кох са в сърцето на защитата - този тим трансформира целия си образ. Двата стълба в отбраната на ЦСКА вдъхват сериозна убеденост в останалите си сътрудници, а и във всеки последовател на тима. Турицов продължава да показва огромното си израстване и слуховете за интерес към него сигурно ще не престават да се ускоряват. Чест му прави на Брадли Мазику, че е подобен експерт. Въпреки, че на този стадий не желае да възобнови контракта си, той не стопира да се влага на повече от 100%. Наблюдавах го деликатно през безусловно целия мач. Той е като едно малко роботче, програмирано да прави всичко по съвършения метод. А и знаеше, че виси с картони и може да пропусне Вечното дерби. Странеше от конфликтните зони и не извърши нито едно нарушаване през целия мач.
 Снимка 565446
Източник:

Много борба в средата на терена. Там ЦСКА безусловно унищожаваше Локомотив и приключваше всеки опит за офанзива през там. Жеферсон, Мухар и Юга се бориха за всяка педя земя и когато топката бе в състезател на " смърфовете "...веднага се заформяше една мини борба, която постоянно беше печелена от играчите в алено.

Кери и Йомов по крилата се раздадоха доста. Помагаха и в офанзива, помагаха и в отбрана. Йомов съумя да се разпише, а ирландецът постоянно се връщаше чак до наказателното си поле, с цел да удари рамо на сътрудниците си в отбранителен проект. Изключително самоотвержен футболист, който може да болести всеки със своя жар и сила. И остана Жорди Кайседо. Освен, че означи дежурния си гол - Овена също не спря да тича, да се бори, да се връща, да лишава топки и да тормози отбраната на Локомотив. Отново показва и страхотната си скорост, с която отвя отбраната на съперника при първия гол.

Е, ЦСКА се разсъни в точния момент. В навечерието на Вечното дерби с Левски и за решителния стадий от сезона. " Армейците " към този момент стартират да играят като тим, да имат образ и да показват темперамент, който приляга на 31-кратния първенец на България. Промяната е явна и ЦСКА просто би трябвало да продължи да настъпя газта, да не губи инерция и да приключи сезона по отговарящ метод.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР