ЦСКА издигна кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС.

...
ЦСКА издигна кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС.
Коментари Харесай

Започна се! Никола Попов пръв опита да отреже главата на ЦСКА през сезона

ЦСКА издигна кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС. Дали поради това или просто по табиет, " алените " отново има за какво да са недоволни от съдийството в техен мач. Вчера Никола Попов сподели два жълти картона на Жеферсон от ЦСКА, в мача против Царско село. И то още при започване на второто полувреме. Така и не разбрахме за какво му сподели второто публично предизвестие. Отделно, имаше и дузпа в интерес на гостите, след нарушаване против Йоан Баи. Но нямаше кой да я види, даже с ВАР... В същото време се дава леко пресилена дузпа за Левски, при загубата от Лудогорец с 2:4.

Каква е повода, един Никола Попов знае... Не им изпитвам завист на реферите с наряд за домакинство на Царско село. Със сигурност не е по никакъв начин прелестно да ти подвикват и неведнъж даже да ти крещят от трибуната, за съвсем всяко присъждане. Винаги е по този начин, а препоръките и претенциите идват главно от боса на Царско село Стойне Манолов и този на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски. Последният може да изпусне някоя закуска или вечеря, само че мач на " царете "... мъчно. В което няма нищо неприятно, в действителност.
 Снимка 541423
Източник:

Друго не е обикновено - да го играе съдийски наблюдаващ на мач на трети тим. И да насочва прилагателни, и квалификации към фигура във футбола ни като Стойчо Младенов. Къде е Стойчо в този спорт у нас, къде е господин Крушарски? Младенов не отговори. Ако беше оня Стойчо, който познаваме от първия му престой отпред на ЦСКА, отговорът щеше да кънти още. Но, към този момент помъдрял с годините, треньорът не хаби непотребна сила и нерви за сходни истории. Срамът не е за него...

" Вие се гаврите с футбола! ", неведнъж се чуваше от " алената " пейка и към нея.

Но, както се споделя - футболистите на ЦСКА се подиграха с труда на съдията. Дори и с 10 индивида на терена, реализираха цялостен триумф с гол в добавеното време на мача. И по този начин успеха им стана още по-сладка. Макар и без доста техни почитатели на трибуните. Знаете - агитката бойкотира срещата, тъй като получи от фена на ЦСКА Стойне Манолов едвам 60 билета.
 Снимка 548924
Източник:

До през вчерашния ден " армейците " нямаха сериозен мотив да се оплачат от съдиите. Което беше регистрирано и от изпълнителния им шеф Филип Филипов в изявление зя ТОПСПОРТ . Вчера мотиви да искаш. Като се стартира от брутална обстановка през първото полувреме. Футболист на Царско село настъпи неприятно състезател на ЦСКА с бутоните, натисна го върху глезена. Не последва даже фаул, което вбеси Младенов. " Дори в Бояна видяха, че има нарушаване! ", сподели той от скамейката.

Именно това изречение дава мотив за размисъл. А в това време други се радват на страховит съдийски комфорт. Срещу други дузпа надали ще бъде отсъдена скоро, без значение дали има ВАР и дали ще се намеси системата. Други са с неофициална поддръжка към един човек, за един висок пост.

Както обичаме да пишем, ще следим деликатно решенията на реферите и отсега нататък. Но, ясно ни е - и да го вършим, и да пишем мнения, и да прилагаме фотоси, видео, изгодата май няма да е доста огромна. Кучетата си лаят, реферите си свирят. Понякога си пряват " чики-рики ". Явно могат да си го разрешат...
 Михайлов: Левски е заставал зад мен доста пъти
Михайлов: Левски е заставал зад мен доста пъти

Вижте какво още сподели той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР