ЦСКА има сили да отстрани Копенхаген, уверени са в лагера

...
ЦСКА има сили да отстрани Копенхаген, уверени са в лагера
Коментари Харесай

Ел Маестро оптимист преди гостуването на Копенхаген

ЦСКА има сили да в профил Копенхаген, уверени са в лагера на " алените ". Тимът на Нестор Ел Маестро загуби първия мач с 1:2 в София, само че играчите са стимулирани да заличат пасива и да не престават похода си в Лига Европа.

" Момчетата имат вяра, че могат да завоюват в Копенхаген. Все още сме живи и не сме отпаднали. В първия мач се подведохме по страстите и по тази причина загубихме. Трябваше да сме по-спокойни и тъкмо това желая за реванша на следващия ден ", съобщи Ел Маестро преди заминаването на тима за Копенхаген.

Извън състава е крилото Жоржиньо, който се контузи на последния мач против Славия и евентуално ще се възвръща няколко седмици. Крилото Едвин Джеси, който получи контузия в първия мач с Копенххаген, е в групата и подготвен за  игра.

" Все още не е ясно какъв брой време няма да играе Жоржиньо, само че оптимистичният вид е да отсъства няколко  седмици, а не както се очакваше да бъде отвън игра за няколко месеца. По-слоожна е обстановката с Жеферсон, който би трябвало да е подготвен, само че към момента изпитва болки. Едни Джеси тренира през вчерашния ден и е на линия за мача ", сподели още Ел Маестро.

 В тима се завръщат съществени играчи като  Николай Бодуров и Кристиан Малинов, които изтърпяха санкции поради алените картони в Рига. Като титуляр се чака да стартира и опитният Станислав Манолев, който се завръща в игра след тежка контузия.

" Всичко върви по проект. Възстановен съм съвсем изцяло. Трябва ми единствено малко игрова процедура. Треньорът ще реши дали да играя на следващия ден. Шансовете остават 50:50. В Копенхаген започнаха да приказват за Аталанта, само че малко прекаляват. Копенхаген е стилен тим, само че ние би трябвало да сме спокойни и да чаакаме нашия миг. Мисля, че ще се получат нещата ", разяснява Манолев.

Нападателят Кирил Десподов също е уверен, че ЦСКА има шансове да в профил датчаните. " Отиваме да отстраним Копенхаген. Датчаните са реализуем тим. Трябва да сме спокойни, да не се хвърляме незабавно в офанзива и съм сигурен, че ще пристигна нашият миг.  Копенхаген имат проблеми в отбрана, които би трябвало да използваме ", сподели Десподов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР