ЦСКА и ЦСКА 1948 се изправят един срещу друг в

...
ЦСКА и ЦСКА 1948 се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

Дерби в червено между ЦСКА и ЦСКА 1948 ни очаква днес

ЦСКА и ЦСКА 1948 се изправят един против различен в огромното дерби на осмия кръг в efbet Лига. Сблъсъкът е с начален час 20:30ч.

Макар до неотдавна ЦСКА да обръщаше по-голямо внимание на присъединяване си в Лигата на конференциите, тимът стартира мощно и в шампионата. " Червените " записаха 4 победи и 1 тъждество досега и заемат 5-ото място в класирането, като имат и два мача по-малко от днешния си противник. След като отпаднаха от Европа, в този момент възпитаниците на Саша Илич ще съсредоточат всички старания на домашната сцена, където още веднъж задачата е шампионската купа, която се изплъзва към този момент толкоз дълго време.

В същото време ЦСКА 1948 идва на " Армията " като водач в класирането на efbet Лига. Играчите на Любослав Пенев потвърдиха, че ще бъдат сериозен фактор през този сезон. Отборът демонстрира добър футбол и очакванията са за следващ мощен мач и положителен резултат.

В ЦСКА 1948 се събраха много " червени " митове. Освен треньора Любослав Пенев, там са още и Стойчо Младенов, Ради Здравков, Валентин Илиев, Методи Деянов, Методи Томанов и други Това очевидно не се харесва на почитателите на ЦСКА, които бързо " задраскаха " някогашните си любимци. Ултрасите, които са в спор с шефовете на " Армията ", даже приканиха за цялостна готовност за този мач и цялостен стадион. Това единствено демонстрира какъв брой огромно значение придават те на този конфликт. Не е изключено да има и провокации по време на срещата.

ЦСКА няма да може да разчита на треньора си Саша Илич, който е осъден за този дуел. Така мястото му на пейката ще заеме Милорад Гекович. Георги Йомов пък даде позитивна допинг проба и е със спрени спортни права.

Любослав Пенев пък не може да разчита на санкции Александър Колев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР