ЦСКА и Лудогорец слизат от европейската сцена с домакински мачове.

...
ЦСКА и Лудогорец слизат от европейската сцена с домакински мачове.
Коментари Харесай

ЦСКА и "Лудогорец" слизат от европейската сцена с желание за достойни мачове

ЦСКА и " Лудогорец " слизат от европейската сцена с домашен мачове. Двата тима завършват присъединяване си в евротурнирите с вяра да го създадат с достолепие и да върнат увереността си.

ЦСКА приема " Рома " в Лигата на конференциите в 19.45 часа на " Васил Левски ". " Лудогорец " посреща датския " Мидтиланд " в среща от групите на Лига Европа в 22.00 часа.

Въпреки в началото изразените очаквания за мощно показване и даже за мачове в Европа напролет, и двата български тима записаха разочароващи резултати. В някои от срещите те играха мощно, само че досега и ЦСКА, и " Лудогорец " имат по една точка.

След огромния поврат против " Виктория " (Пилзен), обезпечил влизането в групите на Лигата на конференциите, алените започнаха самоуверено и поведоха с ранен гол на Греъм Кери против " Рома " на " Олимпико ". След това обаче тимът си потегли със загуба с 1:5, а попадението остава единственото им в груповата фаза досега.

Сега ЦСКА приема " Рома " със загатна за. Воденият от Стойчо Младенов тим има доста проблеми поради отсъстващи съществени футболисти. " Рома " е втори в групата с 10 точки, като е на една зад " Бодьо " и ще опита да излезе отпред, с цел да се класира за осминафиналите.

" Мотивацията ни е най-малкият проблем. Във всички мачове, в които участвахме, тимът излиза задоволително стимулиран. Проблемът е, че резултатите са неприятни. Като игра се представяме добре във всички мачове. В избрани моменти от игровото време, даже в дуела в Рим, който загубихме, успяхме да надиграем " Рома ". Аз тъкмо това държание желая да видя и в утрешния (днешния) мач и нека да не бъде 20 минути, а да бъде 90 минути ",.

И той, и клубът приканиха последователите за поддръжка.

Треньорът на " Рома " Жозе Моуриньо съобщи, че задачата е успеха и първото място в групата. " Това, което зависи от нас, би трябвало да го създадем. Ще бъде мъчно. ЦСКА заслужава повече от едната точка, която има. Срещу нас играха един мач, в който ни затрудниха. " Португалецът добави, че ще направи промени в състава си, като ще употребява четирима-петима от главните си футболисти.



Треньорът на " Лудогорец ". До момента тимът завоюва едната си точка при гостуването си на " Мидтиланд ".

" Мачът е най-много за авторитет. Възможностите, които имаме, не дават отговор на представянето досега. Имаме точка, само че желаеме да приключим акцията с победа ", сподели Генчев, който също има усложнения поради отсъстващи футболисти.

" До този миг в мачовете бяхме надиграни само от тима на " Брага ". С " Цървена звезда " допуснахме загуба и в двата мача, само че не бяхме надиграни. Трябва да осъществяваме ситуациите си ", съобщи треньорът на " Лудогорец ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР