ЦСКА и Локомотив (Сф) завършиха 1:1 в мач от втория

...
ЦСКА и Локомотив (Сф) завършиха 1:1 в мач от втория
Коментари Харесай

Съдийската сеч за ЦСКА започна... отново!

ЦСКА и Локомотив (Сф) приключиха 1:1 в мач от втория кръг на efbet Лига. Старши треньорът на " армейците " не остана удовлетворен от видяното на терена в " Надежда "... и с право. Привържениците на " алените " чакаха тимът да затвърди отличните усещания от първия кръг и да продължи с успехите в шампионата. Какво се случи обаче?

Саша Илич заложи на същите 11, с които стартира и в мача против Арда. Стилът на игра бе същият. ЦСКА опита още в първите минути да наложи волята си, само че някъде в последната фаза нещата не се получаваха. Калоян Кръстев по този начин и не съумява да се отпуши, или най-малко да заплаши по някакъв метод съперниците. Все отново той е млад футболист и бъдещето е пред него. Със сигурност има качества и капацитет, които някой ден може и да носят плодове, само че към този миг - той по никакъв метод не потвърждава, че заслужава да бъде на върха на " армейското " нахлуване.
 Снимка 581102
Източник:

Хареса ми, че треньорът на ЦСКА не потърси опрощение в съдиите, в играчите, в световното стопляне и в атмосферното налягане, а просто сподели: " Сами сме си отговорни ". Ние! ВСИЧКИ! Целият тим. Така е. ЦСКА самичък си е отговорен, че не съумя да се изправи на крайници след следващата брутална съдийска сеч. Още в 18-а минута " алените " изостанаха в резултата след безусловно измислена дузпа, която по всички правила на играта не би трябвало да бъде отсъждана. Както изясни и някогашният рефер Детелин Баялцалиев пред ТОПСПОРТ - критерият за игра с ръка е условен, само че откакто имаме рикошет от тялото на състезател, то няма по какъв начин да бъдем безапелационни, че ръката на футболиста е в неестествено състояние и затова - НЯМА ДУЗПА!
 Детелин Баялцалиев пред ТОПСПОРТ: Съдията не трябваше да отсъжда дузпа за Локо (Сф)
Детелин Баялцалиев пред ТОПСПОРТ: Съдията не трябваше да отсъжда дузпа за Локо (Сф)

" По-лесно би било да се изясни за какво това не е дузпа, в сравнение с - за какво е отсъдена такава "

Отделно - още до 25-а минута " алените " бяха обезкървени след 3 жълти картона. Брадли де Нойер бе осъден за несъществуващата дузпа, а Юрген Матей получи публично предизвестие за същата обстановка, в която просто оспори решението на съдията. Не споделям, че това го оправдава - картонът в тази ситуация е верен. Но ето по какъв начин една неточност на съдията изнервя футболистите и води до картони. Третият, който получи картон е Тибо Вион. Французинът влезе малко по-остро в краката на съперника, само че игра с топката и игра чисто. Имаме смекчаващи виновността условия, а и към момента е едвам 25-а минута. Характерът на мача по никакъв метод не предполагаше, че това би трябвало да бъде картон.
 Снимка 581100
Източник:

 Саша Илич: Сами сме си отговорни
Саша Илич: Сами сме си отговорни

" Не си представям ЦСКА да играе по този метод "

И ето по какъв начин в 25-а минута ЦСКА се оказа изоставащ в резултата и с трима футболисти от отбранителния вал на тима, които са с публични предизвестия. До края на полувремето " армейците " не съумяха да се съвземат от шока и Саша Илич предприе рокади. Сръбският експерт към момента не разполага с цялостния капацитет на тима, само че все пак напипа промените. Тръгна да обръща мача с младите - Бауренски и Асен Дончев. Пусна в игра опитния Жеферсон и Браян Морено, който в последна сметка увенча напъните на съотборниците си с гол в последната минута.
 Снимка 581106
Източник:

Смените на Илич проработиха. Асен Дончев комбинираше прелестно с Шопов и десният фланг на " алените " изглеждаше застрашително в последните минути. Бауренски се движеше доста добре по терена, движеше топката чудесно и спря чисто няколко офанзиви на домакините, които обаче Волен Чинков " инцидентно " видя като нарушавания. През второто полувреме играта беше доста накъсвана, което изнерви и самия Саша Илич, като той също получи публично предизвестие. От общо 33 нарушавания - 20 бяха през второто полувреме. Реферът стартира да раздава картони и на футболистите на Локомотив, само че това към този момент тях не ги бъркаше. За тях бе значимо да се печели време.
 Локомотив (София) и ЦСКА приключиха 1:1 в efbet Лига
Морено избави ЦСКА от загуба в " Надежда ", дадоха несъществуваща дузпа за Локо (София)

Георги Кабаков и Волен Чинков отсъдиха извънредно противоречива дузпа за " железничарите "

ЦСКА се сблъска с действителността за поредна година. С горчивата действителност. " Армейските " крила бяха отрязани още във втория кръг на шампионата. А това се случва към този момент години наред - сезон след сезон, кръг след кръг. Да, ЦСКА си има своите дефекти, проблеми и недостатъци, само че с сходно съдийство - никой тим не може да успее. Честита поредна купа на Лудогорец!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР