ЦСКА и Левски завършиха наравно 0:0 в мач от 22-ия

...
ЦСКА и Левски завършиха наравно 0:0 в мач от 22-ия
Коментари Харесай

ЦСКА и Левски не успяха да си вкарат на снежния терен на националния стадион

ЦСКА и Левски приключиха наедно 0:0 в мач от 22-ия кръг на Първа лига, игран под непрестанен снеговалеж на националния стадион „Васил Левски“.

 Метеорологичните условия съществено затрудниха футболистите на двата тима и чисто футболните неща на терена рядко се получаваха.

Именно поради изобилния сняг в 11-ата минута реферът Валентин Железов прибра двата състава в съблекалните, до момента в който линиите на игрището бъдат почистени по този начин, че да бъдат забележими.

След пауза от десетина минути играта бе възобновена, а ЦСКА провежда рискова офанзива посредством Георги Йомов, който пусна към нахлуващия в наказателното поле Иван Турицов. Топката в началото се удари в гърба на бранителя, който по-късно стреля настрана, само че бе изритан от противник. Въпреки нарушаването, реферите не пожелаха да отсъдят дузпа за „армейците“ и дадоха сигнал играта да продължи.

В 21-ата минута пък Кайседо подаде на Мухар, хърватинът стреля от границата на наказателното поле, само че прати топката право в ръцете на Михайлов.

След почивката ЦСКА изпусна златен късмет да поведе в резултата – в 49-ата минута Мухар изведе Йомов очи в очи с вратаря на Левски, само че българският национал стреля настрана от задачата.

Пет минути по-късно „армейците“ се оказаха с числено преимущество на терена след втори жълт картон за Цунами от състава на символичните домакини. Стойчо Младенов се възползва и пусна в игра Вилдсхут и Бисмарк Чарлс на местата на Юга и Кери.

Именно нидерландецът можеше да се трансформира в огромния воин за ЦСКА в 74-ата минута, откакто бе изведен самичък против Михайлов, само че стреля доста едва. Малко по-късно още веднъж Вилдсхут напредна отдясно, пусна прострелен пас към Георги Йомов на 7-8 метра от вратата, само че последният не съумя да засече добре и още веднъж прати топката настрана.

В продължението на срещата Брадли Мазику получи пряк червен картон за нарушаване против противник и по този начин двата тима приключиха срещата с по 10 души.

Следващият мач на ЦСКА е на 12 март (събота), когато „армейците“ одобряват Царско село в мач от 23-ия кръг на Първа лига.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР