ЦСКА и Левски ще се срещнат в първото дерби за

...
ЦСКА и Левски ще се срещнат в първото дерби за
Коментари Харесай

ЦСКА и “Левски” се срещат в първото дерби за сезона

ЦСКА и " Левски " ще се срещнат в първото дерби за сезона в Първа лига. Двубоят стартира в 14.45 ч. на Националния стадион " Васил Левски " и ще бъде излъчен директно по " Диема Спорт ".

ЦСКА влиза в дербито след серия от пет следващи победи в Първа лига. След първичните съмнения алените последователно влязоха във форма, а в последния кръг нанесоха първо проваляне на водача в класирането " Локомотив " (Пловдив) като посетител.

Червените ще могат да разчитат на главните си играчи. Майкъл Естрада, който беше под въпрос поради травма, получена на мача в Пловдив, към този момент е възобновен и тренира с тима.

" Левски " загуби семейството от " Лудогорец " в предходния кръг, a това беше трето проваляне за отбора от началото на сезона. Сините също ще могат да разчитат на всичките си съществени играчи. Жереми Петрис тренира наедно със съотборниците си, откакто получи болки в едно от предходните занимания.

Преди дуела ЦСКА е на трето място в класирането с 24 точки, а " Левски " е пети с 22 точки.

Мачът ще бъде управителен от шестия в ранглистата на съдиите Радослав Гидженов, а преди срещата Българският футболен съюз (БФС) стартира нова самодейност и провежда конференция на реферите.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР