ЦСКА и Георги Йомов ще приключат договорните си отношения с

...
ЦСКА и Георги Йомов ще приключат договорните си отношения с
Коментари Харесай

ЦСКА и Йомов късат, до дни става ясно и за новия нападател

ЦСКА и Георги Йомов ще приключат договорните си връзки с приключването на месец юни. Именно до тогава е и съглашението, подписано от двете страни през лятото на 2020 година. Тогава крилото дойде на " Армията " от Славия.

Юношата на Левски даде позитивна проба за съществуване на неразрешеното вещество дехидрохлорметилтестостерон след реванша против Македония ГП.

Двубоят бе от втория прелиминарен кръг в Лигата на конференциите на 28 юли, а за допинг тестът стана ясно в навечерието на реванша с Базел.

През март тази година УЕФА спря правата му за 4 години, а на 28 юни се чака и решението на Спортния трибунал в Лозана. Шансът за смяна и намаляване на наказването обаче е съвсем незабележим.

Вече е ясна и една от трансферните цели на ЦСКА - еквадорският нападател Майкъл Естрада, който е мечтан още от втородивизионен испански клуб и два отбора от родината си.

Неговият сътрудник Гонсало Варгас назова името на един от заинтригуваните еквадорски тимове – Емелек, и разгласи, че в идните дни ще се вземе решение за бъдещето на играча.

Нападателят не направи най-хубавия си сезон с екипа на мексиканския Круз Азул, където бе чартърен от различен локален отбор Толука. Така и обаче не загуби мястото си в националния отбор. Той игра за „ Ла Три “ и на Мондиал 2022 в Катар.

Интервюиран за локално предаване, сътрудникът Варгас съобщи следното за своя клиент Естрада: „ Анализираме предложение от България, от ЦСКА. Това е една от вариантите, които преглеждаме и оценяваме, както и от втородивизионен тим от Испания. Освен това, има интерес от два тима от Еквадор, питат за него. Единият е Емелек, имам вяра, че тази седмица ще вземем дефинитивно решение ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР