ЦСКА и Берое се изправят един срещу в двубой от

...
ЦСКА и Берое се изправят един срещу в двубой от
Коментари Харесай

ЦСКА и Берое се изправят един срещу друг в последния кръг на Първа лига

ЦСКА и Берое се изправят един против в дуел от последния 36-ия кръг на Първа лига в първата шестица.

Може да наблюдавате срещата в неделя (20 май) от 20 часа в ефира на DIEMA SPORT, GONG PLAY, PLAY DIEMA XTRA и честотите на Дарик радио, както и минута по минута с Gong.bg.

Двубоят е протоколен за "червените, а в това време Берое би трябвало да се бори за победа и да се надява на издънка на Левски против Верея, в случай че желае да стигне до третото място и бараж за евротурнирите.

И в двата тима кадровите проблеми преди дуела са много съществени. За ЦСКА в лагерата са Фернандо Каранга, Георги Китанов, Александър Дюлгеров, Укра и Станислав Манолев. Трима от задграничните футболисти – Рубен Пинто, Тиаго Родригес и Едвин Джеси пък получиха позволение да излязат по-рано във почивка. Така наставникът Христо Янев нямаше различен избор, с изключение на да посегне към младите гении в клуба. Така късмет получиха Валентин Антов, Никола Борисов, Джулио Чарлов, Даниел Йорданов, Николай Янков и Иван Митрев.

ЦСКА взе шестима юноши в непълната група за Берое

За Берое Педро Еуженио, Павел Виданов, Веселин Пенев, Драгош Фирцулеску, Иван Бандаловски и Антон Карачанаков са с разнообразни здравословни проблеми. Александър Томаш даже не съумя да попълни групата си и отпътува за София със 17 футболисти, измежду които много юноши. Камен Хаджиев е осъден за дуела, а Карлос Охене се завръща в отбора след наказване.

Берое с доста кадрови проблеми за ЦСКА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР