ЦСКА и Берое приковават вниманието на 24-ия кръг на efbet

...
ЦСКА и Берое приковават вниманието на 24-ия кръг на efbet
Коментари Харесай

ЦСКА и Берое се изправят в най-интригуващият сблъсък на кръга

ЦСКА и Берое приковават вниманието на 24-ия кръг на efbet Лига. Днес от 17:30 часа на стадион „ Българска Армия “ двата отбора ще изиграят най-интригуващия дуел. „ Червените “ се класираха на полуфиналите за Купата на България с привидно сложен триумф над Ботев Враца, а в този момент възпитаниците на Милош Крушчич ще желаят да се реваншират пред своите почитатели за загубата в предходни кръг против Царско село.

Гледайте дуела онлайн по DIEMA SPORT или на DIEMA XTRA , а всичко най-интересно може да наблюдавате на GONG.BG .

От своя страна Берое ще желае да затвърди положителната си форма след трите следващи победи напролет. „ Заралии “ завоюваха поредно над Етър (2:0), Витоша Бистрица (2:1) и Локомотив Пловдив (2:0). Сега възпитаниците на Димитър Димитров ще желаят още веднъж да се завърнат в Топ 6, откакто през вчерашния ден Черно море ги измести от тази позиция след триумфа над Царско село с 1:0.

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич има съществени кадрови проблеми по състава си, само че през вчерашния ден сръбският експерт съобщи, че има вяра на всичките си футболисти. Днес той няма да може да разчита на санкции капитан Петър Занев, а Рубен Пинто, Раул Албентоса и Тиаго Родригес са твърдо навън за мача с Берое. До последно под въпрос ще бъде и Едвин Джеси, който е бил с болки след дуела против Ботев Враца. Милош Крушчич призна през вчерашния ден, че нападателя Али Соу има психически проблеми и алтернативата пред него ще бъде дали да заложи на него или на трансформиралият се в воин против Ботев Враца Ахмед Ахмедов.

В същото време Димитър Димитров няма да може да разчита на Карлос Охене, Зоран Йосипович и Александър Василев. Александър Цветков получи травма след последния дуел против Локомотив Пловдив и също отпада за срещата.

В първия дуел сред двата тима Берое се наложи с 2:1 в Стара Загора с попадения на Ибрахима Конте и Рубен Бригидо, а Али Соу върна едно за ЦСКА. Сега
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР