ЦСКА готви нов удар по Локомотив Пловдив, след като се

...
ЦСКА готви нов удар по Локомотив Пловдив, след като се
Коментари Харесай

ЦСКА с нов тежък удар по Локо Пд, взема ас на смърфовете

ЦСКА готви нов удар по Локомотив Пловдив, откакто се договориха с наставника на " смърфовете " Бруно Акрапович, написа Мач Телеграф.

От " Армията " още преди да се спогодят с Бруно Акрапович са имали апетити и към различен от козовете на " черно-белите ". Става въпрос за португалеца Диниш Алмейда, който е измежду водещите варианти за стабилизиране на отбраната на " алените ".

Миналият през Монако младежки национал на страната си може да се озове при досегашния си ментор без трансферна сума най-късно в края на сезона. Тогава изтича договорът му със " смърфовете ".

В Локомотив се надяват да задържат португалеца, като ще започват незабавни договаряния с Алмейда за нов контракт. Пловдивчани са се засилили в тази посока в допълнение след раздялата с Акрапович, който нееднократно е казвал, че харесва бранителя, като даже обществено го обявяваше за най-хубавия чужденец в efbet Лига.

Алмейда е измежду най-скъпоплатените играчи на " Лаута ", само че сигурно от ЦСКА без проблем могат да му предложат двойно повече от това, което взима сега. Така че за шефовете на Локо ще е доста мъчно да го убедят да остане и да преподпише.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР