ЦСКА гостува на Черно море днес от 15:00 часа в

...
ЦСКА гостува на Черно море днес от 15:00 часа в
Коментари Харесай

Третият период на Любо Пенев в ЦСКА започва във Варна

ЦСКА гостува на Черно море през днешния ден от 15:00 часа в мач от първия пролетен кръг на шампионата. Сблъсъкът на " Тича " ще бъде още един дебют на Любослав Пенев отпред на " алените ".

Столичани са в обстановка, в която не трябва да губят точки, още повече, че водачът Лудогорец позволи грандиозна издънка против новобранеца Верея през вчерашния ден. " Моряците " пък преследват място в Топ 6.
 Черно море без петима против ЦСКА
Черно море без петима против ЦСКА

Вижте групата на " моряците "

Пенев анонсира, че ще има доста тактически промени в ЦСКА. Тимът ще се върне към атакуващия футбол, само че смяната ще бъде постепенна. Почти несъмнено през днешния ден тимът ще играе с нова сграда - 4-1-4-1. Наставникът на " алените " има доста кадрови проблеми за решение. Той ще заложи на неопитните Стойчо Атанасов и Ангел Лясков като крайни бранители. Божидар Чорбаджийски не е на 100% възобновен от проблемите в кръста, които имаше. Така в центъра на защитата ще играят Николай Бодуров и Стивън Перейра. На вратата ще застане Черниаускас.

Жанио Бикел е с по-големи шансове от Кристиян Малинов на позицията отбранителен халф. Пред него ще са Рубен Пинто и Тиаго. По двете крила ще нападат Едвин Джеси и Енрике, а на върха на офанзивата ще бъде Али Соу.
 Любо Пенев закъсня с час и сподели: Времето не бе задоволително, чакам нови в ЦСКА Обновена
Любо Пенев закъсня с час и сподели: Времето не бе задоволително, чакам нови в ЦСКА

" Във Варна ще е забавно ", съобщи Ел Голеадор

Треньорът на Черно море Илиан Илиев няма да може да употребява контузените Георги Божилов, Мехди Фенуш и Емил Янчев. Вратарят Георги Китанов няма право да играе против ЦСКА, защото е чартърен точно от " алените ". В центъра на терена наставника на " моряците " ще заложи на Васил Панайотов и Петър Витанов, а пред тях ще бъде ситуиран Георги Илиев. По крилата ще нападат Аристот Ндонгала и Мартин Минчев. Централен нападател най-вероятно ще бъде Радослав Василев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР