ЦСКА гостува на Базел в реванша от плейофите на турнира

...
ЦСКА гостува на Базел в реванша от плейофите на турнира
Коментари Харесай

Време е за кулминацията: ЦСКА гостува на Базел на прага на Лига на конференциите

ЦСКА гостува на Базел в реванша от плейофите на шампионата Лига на конференциите. Двубоят е довечера от 20:00 часа на стадион " Сейнт Якоб Парк ".

Преди седмица " алените " изиграха най-хубавия си мач досега през сезона в Европа и това не бе инцидентно. Базел е тим, който обича да нападна, а това остава повече пространства пред " армейците ".
 ЦСКА е подготвен и за развръзка с дузпи
ЦСКА е подготвен и за развръзка с дузпи

" Червените " ще опитат да решат всичко още в постоянното време

Те пък са освободени от напрежението на любимец и по този начин се стигна до лек техен превес на терена през целия дуел и подобаващ триумф. Единственото попадение в мача бе автогол на Серхио Лопес в 71 минута. През уикенда ЦСКА получи отмора, откакто срещата на отбора с Локомотив (Пловдив) от efbet Лига бе отсрочена.

Базел пък изигра мач от Купата на Швейцария през почивните дни и завоюва с безапелационното 5:0 против много по-слаб противник. Това бе едвам третата победа за отбора през тази акция.
 Базел с погром над дилетанти преди мача с ЦСКА
Базел с погром над дилетанти преди мача с ЦСКА

Реваншът е в четвъртък от 20:00 часа на стадион " Санкт Якоб-Парк "

Базел не се разписа в две от последните си три срещи, само че това не би трябвало да успокоява играчите на ЦСКА. Все отново швейцарският отбор ще има солидна поддръжка от трибуните и на хартия е с по-класен състав от " армейците ".

Последният дуел сред двата тима в Швейцария приключи при резултат 1:3 за българския отбор. В края на 2020 година " алените ", отпред тогава със Стамен Белчев, разрушиха своя съперник и се класираха за групите на Лига Европа.
 ЦСКА се изравни с Базел, Фрай призрачен сън за
ЦСКА се изравни с Базел, Фрай призрачен сън за " армейците " като футболист

Двата тима имат по 2 победи един над различен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР