ЦСКА едва се справи с Ботев Враца по пътя към

...
ЦСКА едва се справи с Ботев Враца по пътя към
Коментари Харесай

Тромав ЦСКА едва пребори "Ботев" Враца

ЦСКА едвам се оправи с " Ботев " Враца по пътя към 1/4-финалите на шампионата за Купата на България. На своя стадион " Българска войска " " алените " изоставаха с 0:1 двайсет минути преди края и с човек повече, само че въпреки всичко стигнаха до триумфа с 3:1.

Втородивизионният отбор поведе още в 8-ата минута с попадение на Атанас Димитров, който засече топката с глава след корнер. Противно на упованията домакините не съумяха да се вдигнат на взлом. Вместо това можеха да получат втори гол, само че Атанас Кабов уцели напречната греда.

Треньорът Стамен Белчев, който самоуверено бе оставил част от главните си футболисти на пейката, бе заставен да вкара водещия си изпълнител Фернандо Каранга. Именно бразилецът бе в центъра на вниманието до края на дуела.

В 65-ата минута Кристиян Григоров фаулира нападателя и получи пряк червен картон. Решението на рефера обаче бе прекомерно дискусионно. Малко по-късно точно Каранга изравни след удар с глава и рикошет в бранител.

В последните 10 минути ЦСКА стигна до цялостен поврат против изтощените посетители. Най-напред Кирил Десподов се разписа от близко, а по-късно Кубемба се възползва от асистенция на Каранга.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР