ЦСКА е ударил на камък с привличането на много силен

...
ЦСКА е ударил на камък с привличането на много силен
Коментари Харесай

Победител в Копа Либертадорес отказал на ЦСКА

ЦСКА е блъснал на камък с привличането на доста мощен футболист от Бразилия. Става дума за Клаудио Родригеш Гомеш, прочут повече като Гуга, който играе като десен бек в тима на носителя на Копа Либертадорес Флуминензе, написа „ Мач Телеграф “.

Той е на 25 години и е някогашен юношески национал на „ селесао “. Привлечен е от Флу единствено преди няколко месеца, като преди този момент е играл за Авай и Атлетико Минейро. Гуга е бил мощно мечтан от ЦСКА, само че е предпочел да остане в родината си.

Футболистът игра и във финала за Копа Либертадорес, като влезе на терена в 85-ата минута против Бока Хуниорс. По това време резултатът беше 1:1, а в последна сметка бразилците завоюваха с 2:1. Във Флуминензе той е съотборник със страхотни играчи като Марсело, Фелипе Мело и Гансо. Прякорът му Гуга идва от тенисиста Густаво Куертен, защото двамата иват идентични прически.

В момента десен бек на ЦСКА е Иван Турицов. Към национала обаче има интерес от чужбина и той може да бъде продаден. Алтернатива за неговия пост е опитният Тибо Вион, само че французинът е употребен на няколко позиции от треньорите на „ алените “ в последните години.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР