ЦСКА е представил идеен проект и цялостна концепция за реконструкцията

...
ЦСКА е представил идеен проект и цялостна концепция за реконструкцията
Коментари Харесай

Проектът на ЦСКА за нов стадион е одобрен от държавата

ЦСКА е показал абстрактен план и цялостна идея за реконструкцията на стадион " Българска войска ", които са били утвърдени от Министерството на младежта и спорта, разкриха за " Тема Спорт " от клуба. Двете страни работят в цялостно съгласие и синхрон и се чака още при започване на 2023 година да бъде учредено новото взаимно сдружение, посредством което и ще бъде осъществен градежът на оборудването.

Следващите крачки пред ЦСКА са кандидатстване за утвърждение от страна на страната на плана, когато бъде изцяло приключен, и входирането му пред основния проектант на София за координиране.

Във връзка с поетите задължения към Министерството на спорта след подписания през вчерашния ден меморандум пък армейците би трябвало да входират всички нужни документи в Търговския указател, с цел да бъде учредено новото взаимно сдружение.

То, от своя страна, ще даде гаранция, че всяка последваща стъпка по проектирането и построяването на стадиона ще е обезпечено и за клуба, и за страната.

На " Армията " са задоволени от постигнатия прогрес и не престават да се надяват, че действителното строителство ще може да стартира напролет.
 ЦСКА и ММС с основно съглашение за новия стадион
ЦСКА и ММС с основно съглашение за новия стадион

За това оповестиха от клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР