ЦСКА е отбор, който всяка година трябва да се бори

...
ЦСКА е отбор, който всяка година трябва да се бори
Коментари Харесай

Саша Илич: ЦСКА ще се бори за всички трофеи, за които ще играе

„ ЦСКА е тим, който всяка година би трябвало да се бори за оценки. Миналият сезон бяхме доста покрай купата. Да, не успяхме, само че това ни дава убеденост, че в този момент можем да се борим за всички титли, за които ще играем разгласи треньорът на ЦСКА Саша Илич преди тренировката на отбора през днешния ден сутринта.


„ Още сме при започване на подготовката и желая да вървим малко по малко с цел да изправим грешките от предишния сезон “, продължи сърбинът.

Той приветства новото попълнение от Гамбия - Сейни Санянг: „ Сигурен съм, че футболистите ще го одобряват добре и той ще стане значима част от нашия състав “.

„ Да, има футболисти, чиито контракти изтекоха и към този момент не в състава. Чакаме няколко нови футболисти. Знем, че на някои от тях няма да им е елементарно и ще им би трябвало време. Надяваме се да дойдат съществени футболисти, които да ни оказват помощ, тъй като предстоят значими мачове за ЦСКА “, отговори той на въпрос за селекцията.

„ Бамба не е тук, Жеферсон към този момент не е тук, Гарсес също не е тук. Галин Минков мина в Локо София. Туфегджич е част от състава на ЦСКА и остава. Тъй като беше зает с националния тим на Армения, Шагоян ще пристигна напряко в Австрия, с цел да се причисли към лагера. За мен най-важното е да дойдат футболисти, които са качествени. Това важи както за българи, по този начин и за чужденци, значимото е да ни оказват помощ “, продължи по тематиката треньорът.

За жребия със Сепси в Лигата на конференциите той сподели: „ Това беше най-трудният съперник, който можеше да ни се падне, поради това, че имаме по-висок коефициент. Млад, само че първокласен тим, който десетина години е в елита на Румъния и са непрекъснати. Очаква ни извънредно сложен мач, на предната подготовка играхме с тях и загубихме с 0:4. Видяхме, че са сериозен съперник, само че ще дадем всичко от себе си да ги отстраним “.

„ Със сигурност това, че не разполагаме с още нови попълнения, ще ни затрудни. Предполагам, че по този начин е и за нашите съперници, които също в този момент стартират подготовка. Не би трябвало да се оплакваме, а да работим и да вземем най-хубавото от футболистите, с които разполагаме “, сподели още Илич за старта на сезона, който чака ЦСКА.

За взаимоотношенията си с клуба, той бе безапелационен: „ Знаех чудесно къде ще дойда, наясно съм с това какъв тим е ЦСКА. Да, не успяхме да станем първенци предходната година, само че направихме отлична атмосфера и върнахме публиката. Приоритет е да продължим с положителната игра и да върнем още повече хора на трибуните “. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР