ЦСКА е обжалвал решението на Швейцарския върховен съд по делото

...
ЦСКА е обжалвал решението на Швейцарския върховен съд по делото
Коментари Харесай

Адвокат Трендафилов за делото с Бенжалюн: Крайното постановление ще е в наша полза

ЦСКА е обжалвал решението на Швейцарския висш съд по делото с Юнес Бенжалюн, което задължава клуба да заплати близо милион лв.. Това съобщи пред " Тема Спорт " юристът на " алените " Станислав Трендафилов.

" Решението продължава линията от мнения на КАС, че нашият клуб е състезателен и исторически правоприемник на банкрутиралото сдружение. Ние сме подали тъжба, като сме показали всички нужни документи, че този международно незнаен футболист е имал опция да изрази своите искания пред синдик Дора Милева, когато тя разпределяше парите от продажбата на активите на банкрутиралото сдружение. Той не се е възползвал от този късмет. На база на всички предходни решения на КАС сме оптимисти, че и този път крайното разпореждане ще е в наша изгода ", съобщи Трендафилов.

Очаква се развиване по този въпрос да има напролет на идната година. Припомняме, че Бенжалюн пристигна на " Армията " през сезон 2012/13 с тригодишен контракт, само че по този начин и не записа публична среща, напускайки Борисовата градина скоропостижно.
 Звезда на ЦСКА си потегля без пари?
Звезда на ЦСКА си потегля без пари?

Лоши вести за " алените "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР