ЦСКА е напът да се подсили през зимата с още

...
ЦСКА е напът да се подсили през зимата с още
Коментари Харесай

ЦСКА е напът да привлече още един талант на Септември

ЦСКА е напът да се укрепи през зимата с още един гений на Септември. След като малко преди да затвори летния трансферен прозорец “червените ” подписаха със Симеон Александров и в него видяха алтернатива за заместител на Георги Йомов, от “Армията ” са на път да договорят и Мартин Стойчев, твърди " Мач Телеграф ".

Десният бек лекува сега травма в рамото, която получи в дуела с Левски (0:0) преди няколко седмици. Той обаче ще е на линия за началото на зимната подготовка и ще се конкурира за позицията на национала и един от капитаните на гранда Иван Турицов

Интересното е, че 19-годишният футболист, който е роден в Драгоман, попада в проектите на Левски, както и на Локомотив Пловдив. Собственикът на Септември - Румен Чандъров обаче е бил безапелационен, че няма да пусне Стойчев без трансферна сума.

От ЦСКА, обаче няма да имат проблем да извадят 150 000 евро за правата на един от най-перспективните играчи на своя пост у нас. В отбора на Саша Илич той ще може да развие капацитета си и да направи идната крачка със сериозен трансфер зад граница.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР