ЦСКА е изпратил крилото Енрике Рафаел на пореден курс в

...
ЦСКА е изпратил крилото Енрике Рафаел на пореден курс в
Коментари Харесай

ЦСКА с опит да върне Рафаел Енрике по-бързо на терена

ЦСКА е изпратил крилото Енрике Рафаел на следващ курс в Сърбия, където се подлага на особено възобновяване поради казуса си в коляното. Той е навън от юни насам, като в началото се очакваше да отсъства единствено месец, само че към този момент казусът го тормози четири пъти по-дълго.

Преди известно време крилото бе в родината си Бразилия, също на процедури, откакто мина през терапия и в България. Докато към момента беше треньор Люпко Петрович съобщи, че Енрике съвсем несъмнено ще отсъства от терените до края на годината.

Спортният шеф на "червените " Кристиано Джарета разяснява в резюме пред "Тема Спорт " обстановката с Енрике, като от думите му не стана ясно по кое време южноамериканецът може да бъде употребен още веднъж на терена. И това се оказва огромна липса за тима.

"Неговата травма е огромен проблем за нас. Той е един от двамата най-хубави флангови нападатели в шампионата. Все още не сме могли да го използваме през сезона, което е доста тъжно. Честно казано, нямам концепция по кое време ще е на линия, тъй като контузията му е много характерна. Надяваме се да се върне допустимо най-скоро ", сподели Джарета.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР