ЦСКА е имал апетити и към друг млад български флангови

...
ЦСКА е имал апетити и към друг млад български флангови
Коментари Харесай

ЦСКА е можело да се подсили с още един български талант

ЦСКА е имал апетити и към различен млад български флангови футболист с изключение на Симеон Александров, научи " Тема Спорт ". Преди няколко месеца виновни фактори от " Армията " са влезнали в контакт по отношение на вероятно привличане на крилото на Ботев Враца Мирослав Маринов.

18-годишният състезател записа дебюта си в елита, когато бе едвам на 16, а през предишния сезон се утвърди в състава на зелените и изигра 19 дуела, в които се разписа 3 пъти. През актуалната акция пък към този момент има 8 участия и едно попадение. ЦСКА е провел диалози за крилото от Ботев Враца, само че в последна сметка клубът е предпочел на този стадий да не подхваща дейности по привличането му.

Маринов попада в радара на доста западноевропейски тимове, като неотдавна до България, с цел да го следят онлайн, пътуваха скаути на втородивизионния италиански Тернана и нидерландския гранд Фейенорд. От Апенините даже бяха изпратили съответна оферта за правата на футболиста, само че също не съумяха да затворят договорката сполучливо. Очаква се развиване към бъдещето на гения да има през зимата.
 Симеон Александров е подписал за пет години с ЦСКА
Симеон Александров е подписал за пет години с ЦСКА

В договора на юношеския национал са залегнали голям брой бонуси
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР